Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

ASICS Gel Kayano 30

Βρήκαμε 7 προϊόντα

Τι κάνει το ASICS Gel Kayano 30 να ξεχωρίζει;

Ανακάλυψε στο Rundome.gr, το No1 online running store ASICS Gel Kayano 30 παπούτσια για τρέξιμο σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη. Τα ASICS Gel Kayano 30 ξεχωρίζουν χάρη στην εκσυγχρονισμένη κατασκευή τους με καινοτόμες τεχνολογίες. Τα ASICS GEL-KAYANO 30 είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν απόλυτη σταθερότητα και μέγιστη αντικραδασμική προστασία. Διαθέτουν το νέο 4D GUIDANCE SYSTEM™ το οποίο βοηθά στην παροχή προσαρμοστικής σταθερότητας για ισορροπημένο και υποστηρικτικό βήμα κατά την προπόνησή σου. Τα ASICS Gel Kayano 30 διαθέτουν ομοιόμορφη κατανομή στο μπροστινό μέρος του ποδιού, ενώ προσγειώνουν ομαλά το πόδι σου χάρη στο εξωτερικό της φτέρνας, παρέχοντας έτσι μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και υποστήριξη σωματικού βάρους. Η κατασκευή του άνω μέρους τους σου παρέχει επίσης βελτιωμένη διαπνοή, καθώς είναι κατασκευασμένα από υλικά vegan friendly. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν τα ASICS Gel Kayano 30 να ξεχωρίζουν και ταυτόχρονα να είναι ελκυστικά.

Τι τεχνολογίες χρησιμοποιεί το Gel Kayano 30;

Τα Gel Kayano 30 χρησιμοποιούν μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες όπως PureGEL™ τεχνολογία που είναι τοποθετημένη κάτω από την φτέρνα για ομαλή οδήγηση. Χρησιμοποιούν επίσης μέγιστη αντικραδασμική προστασία με περίπου 20% βιολογικό περιεχόμενο που ενισχύει την άνεση σου προσφέροντάς σου μαλακό βήμα. Το 65% είναι πιο ανάλαφρο από την κλασσική τεχνολογία ορατού GEL™. Τέλος χρησιμοποιεί τεχνολογία Rearfoot PureGEL™ για μαλακή προσγείωση και κάλτσα OrthoLite™ X-55 για βελτιωμένη άνεση.

Σε τι διαφέρει το Gel Kayano 30 με το Gel Kayano 29;

Οι διαφορές των Gel Kayano 30 και των Gel Kayano 29 είναι μικρές αλλά καθοριστικές. Τα Gel Kayano 30 διαθέτουν ενδιάμεση επανασχεδιασμένη σόλα και εξελιγμένο σύστημα οδήγησης. Ωστόσο τα Kayano 29 χρησιμοποιούν ένα πιο παραδοσιακό σύστημα ανάρτησης με χαμηλότερο προφίλ και πιο ευέλικτη ενδιάμεση σόλα, όμως πολλοί δοκιμαστές βρήκαν τον παραδοσιακό τρόπο πιο παρωχημένο. Ο νέος αφρός FF BLAST PLUS ECO και το Σύστημα Υποστήριξης Καθοδήγησης 4D στα GEL Kayano 30 προσφέρουν βελτιωμένη υποστήριξη και προστασία σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις. Τα GEL Kayano 30, διαθέτουν πιο φαρδιά βάση στα παπούτσια με υπεριψωμένες ράγες οδήγησης, έτσι οι δοκιμαστές μπόρεσαν να αντιληφθούν μια ισορροπημένη υποστήριξη που προσαρμόζεται άρτια στο πόδι, σε διάφορες διαδρομές. Μια ακόμη κομβική διαφορά είναι ότι τα Kayano 30 με την νέα τους σχεδίαση έχουν μεγάλη απόκριση και γνώμονα την άνεση και την υποστήριξη.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2