Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

40 260

Use

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Ανακλαστικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο

από 5
Βρήκαμε 169 προϊόντα
από 5

Τι Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρείς γυναικεία running παπούτσια που καλύπτουν κάθε είδους running προπόνηση. Θα βρεις γυναικεία παπούτσια για καθημερινό τρέξιμο, για τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, για αγώνες δρόμου αλλά και στίβου. Θα βρεις γυναικεία παπούτσια τρεξίματος για μικρές, μεγάλες και μεσαίες αποστάσεις. Επίσης θα βρεις γυναικεία running shoes για περιπτώσεις, πρηνισμού, υποπρηνισμού και υπερπρηνισμού.

Ποια Γυναικεία Παπούτσια είναι κατάλληλα για Τρέξιμο;

Κατάλληλα γυναικεία παπούτσια τρεξίματος είναι αυτά που αρχικά προσφέρουν στα πόδια σου μέγιστη διαπνοή και υποστήριξη και ανήκουν στην κατηγορία παπούτσια running γυναικεία. Έπειτα κατάλληλα είναι αυτά που διαθέτουν εξωτερική σόλα εύκαμπτη με καουτσούκ ή άλλες σόλες όπως foam, με αερόσολα, με gel και άλλες ιδιότητες. Επίσης τα παπούτσια για τρέξιμο με αντικραδασμική προστασία και άλλες τεχνολογίες αλλά και αυτά που προσφέρουν απόκριση και επιστροφή ενέργειας στο πόδι και αναπήδηση είναι ιδανικά για το τρέξιμο. Φυσικά πρέπει να σκεφτείς σε ποιο έδαφος θέλεις να τρέξεις για να βοηθήσεις το running σου. Για εσένα που τρέχεις σε ταρτάν έδαφος κατάλληλα είναι τα παπούτσια με spikes.

Τι Top Brands σε Παπούτσια Running Γυναικεία θα ανακαλύψω;

Ανακάλυψε κορυφαία γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο, μέσα από Top Brands όπως Nike, New Balance, adidas Performance, ALTRA, Asics, Brooks, Hoka, On, Under Armour και άλλα για να επιλέξεις το ιδανικό που σου ταιριάζει μέσα από τα αγαπημένα σου brands.

Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή μου για γυναικεία παπούτσια τρεξίματος;

Κατα την επιλογή γυναικείων παπουτσιών για τρέξιμο πρέπει να προσέξεις αρχικά την εφαρμογή και το μέγεθος. Η επιλογή σωστής εφαρμογής και μεγέθους είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή τραυματισμών και κακών επιδόσεων λόγω άβολης αίσθησης των ποδιών. Μετά την κατάλληλη επιλογή μεγέθους πρέπει να επιλέξεις τα γυναικεία running παπούτσια βάση των αναγκών σου σε περίπτωση πρηνισμού, υποπρηνισμού ή υπερπρηνισμού. Άλλο ένα πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι το drop που εξυπηρετεί εσένα. Η σταθερότητα επίσης είναι σημαντική για να την λάβεις υπόψιν σου, όπως και το βάρος του παπουτσιού, ούτως ώστε να μην νιώθεις τα πόδια σου βαριά.

Χρειάζεται να επιλέξω διαφορετικά γυναικεία running shoes ανάλογα με το έδαφος;

Κατάλληλη πρακτική είναι να επιλέξεις γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο ανάλογα με το έδαφος για καλύτερες επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα για την άσφαλτο, πρέπει να διαλέξεις παπούτσια τρεξίματος δρόμου, για τον στίβο παπούτσια στίβου με spikes, για τον διάδρομο του γυμναστηρίου, παπούτσια για προπόνηση ενώ για ανώμαλο δρόμο, running shoes για ανώμαλο δρόμο. Η λανθασμένη επιλογή running παπουτσιών ανάλογα με το έδαφος, μπορεί να μειώσει σε μεγάλο βαθμό τις επιδόσεις σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2