Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Λειτουργίες

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

99 100

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Xiaomi

Βρήκαμε 2 προϊόντα

Ιστορία της Xiaomi

Η εταιρεία ιδρύθηκε από οκτώ εταίρους στις 6 Απριλίου 2010. Είναι μια κατασκευάστρια εταιρία έξυπνων τηλεφώνων στον κόσμο. Κατασκευάζει και παράγει Xiaomi smartphones, laptop / φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, τηλεοράσεις και πλήθος άλλων ηλεκτρονικών προϊόντων. Στις 16 Αυγούστου 2010, η Xiaomi ξεκίνησε επίσημα το πρώτο υλικολογισμικό MIUI που βασίζεται σε Android. Το έξυπνο κινητό Xiaomi Mi1 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2011. Φορτώθηκε με το υλικολογισμικό MIUI της Xiaomi, το οποίο βασίζεται στο Android και μοιάζει με το TouchWiz της Samsung και το iOS της Apple. Η συσκευή θα μπορούσε επίσης να είναι εξοπλισμένη με αποθήκη Android. Σύμφωνα με την IDC, τον Οκτώβριο του 2014 η Xiaomi ήταν ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο, ακολουθώντας τη Samsung και την Apple Inc. Η Xiaomi έγινε ο μεγαλύτερος πωλητής έξυπνων τηλεφώνων στην Κίνα το 2014, έχοντας ξεπεράσει τη Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Η εταιρία πέρα από κινητά τηλέφωνα, κατασκευάζει gadgets xiaomi, όπως Xiaomi smartwatches, ακουστικά, ηλεκτρικά σκούτερς και πολλά άλλα

Τι είδη Xiaomi θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις Xiaomi smartwatches και ακουστικά για άνδρες και γυναίκες. Τα έξυπνα ρολόγια Xiaomi βελτιώνουν την καθημερινότητά σου κάνοντάς τη ευκολότερη, ενώ βοηθάνε για να έχεις μια αποδοτική προπόνηση καταγράφοντας τις επιδόσεις σου, διαθέτοντας μια γκάμα από έξυπνες λειτουργίες. Για εσένα που θέλεις να περπατάς και να ακούς μουσική ή να μιλάς αναπόσπαστος θα βρεις Xiaomi ασύρματα ακουστικά ψείρες με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ανθεκτικά στη σκόνη και συμβατά με Android ή iOS.

Ποια είναι τα πιο specialized Xiaomi gadgets που μου προτείνετε;

Ψάχνεις τα πιο specialized Xiaomi gadgets; Το 'χουμε. Ανακάλυψε το Xiaomi Mi Watch smartwatches με στρογγυλό καντράν το οποίο έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, υποστηρίζει 17 επαγγελματικά modes προπόνησης, ενώ παρέχει 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο. Από ακουστικά μπορείς να επιλέξεις τα Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds τα οποία έχουν γρήγορη & ασύρματη φόρτιση, απομονώνοντας τον ήχο από το εξωτερικό περιβάλλον, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Διάλεξε το ιδανικό Xiaomi gadget που σε εξυπηρετεί και απόλαυσε τις στιγμές σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2