Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

24 191

Υλικό Πλαισίου

περισσότερα... λιγότερα

Σχήμα Σκελετού

περισσότερα... λιγότερα

Τεχνολογία

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου

από 2
Βρήκαμε 48 προϊόντα
από 2

Τι Γυαλιά Τρεξίματος θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις γυαλιά τρεξίματος που θα προστατεύσουν τα μάτια σου από την έντονη ηλιοφάνεια και γενικότερα από τις καιρικές συνθήκες. Θα βρεις γυαλιά τρεξίματος με μεγάλο φακό σε στυλ μάσκας αλλά και με μικρότερο φακό. Θα βρεις γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς, διάφανους, οργανικούς και καθρέπτες. Έπειτα θα βρεις γυαλιά τρεξίματος από κοκάλινο, πλαστικό και πλαίσιο σιλικόνης σε σχήματα όπως οβάλ, ορθογώνια, πεταλούδα, πολύγωνα, στρογγυλά και τετράγωνα έτσι ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπό σου.

Θα βρω Ανδρικά Γυαλιά για Τρέξιμο;

Βρες μια συλλογή από ανδρικά γυαλιά τρεξίματος μόνο στο rundome.gr και κάνε τον δικό σου συνδυασμό. Θα βρεις ανδρικά running γυαλιά ηλίου με τεχνολογίες που προστατεύουν τα μάτια σου από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζουν στο πρόσωπο σου άρτια χωρίς να καταπονούν την μύτη ή τα αφτιά σου. Βρες μοναδικά χρώματα σε ανδρικά γυαλιά για τρέξιμο και ανανέωσε το αθλητικό σου στυλ.

Υπάρχουν διαθέσιμα Γυαλιά Τρεξίματος Γυναικεία;

Ανακάλυψε μια συλλογή από γυναικεία γυαλιά τρεξίματος στο Rundome.gr και κάνε τον δικό σου συνδυασμό. Βρες γυναικεία running γυαλιά ηλίου σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν στο πρόσωπό σου και με τεχνολογίες που προστατεύουν τα μάτια σου από την υπεριώδη τεχνολογία. Βρες σήμερα κιόλας το ιδανικό μοντέλο σε γυναικεία γυαλιά τρεξίματος και ανανέωσε το athleisure style σου.

Ποια Brands σε Αθλητικά Γυαλιά για Τρέξιμο θα βρω στο Rundome;

Μια συλλογή σε γυαλιά ηλίου για τρέξιμο σε περιμένει στο Rundome.gr μέσα από Top Brands όπως Nike, Oakley, UVEX και πολλά άλλα. Ανακάλυψε τα γυαλιά τρεξίματος που σου ταιριάζουν μέσα από Top brands και κάνε level up.

Πώς να επιλέξω τα κατάλληλα Γυαλιά Τρεξίματος;

Για να επιλέξεις τα ιδανικά γυαλιά τρεξίματος αρχικά θα πρέπει να βρεις το χρώμα που ταιριάζει στο δέρμα σου. Σε ανοιχτόχρωμα δέρματα ταιριάζουν πιο γήινοι τόνοι, ενώ σε σκουρόχρωμα δέρματα ταιριάζουν καλύτερα τα χρωματιστά γυαλιά τρεξίματος. Έπειτα βάση του σχήματος του προσώπου σου, μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα γυαλιά τρεξίματος. Εάν έχεις μικρό πρόσωπο θα χρειαστείς μικρότερο μέγεθος στα γυαλιά ηλίου, ενώ εάν έχεις μεγάλο πρόσωπο ιδανικότερα είναι αυτά με το μεγαλύτερο μέγεθος. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, στο Rundome.gr θα βρεις τα ιδανικά γυαλιά για τρέξιμο που σου ταιριάζουν.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2