Brand

περισσότερα... λιγότερα

Γεύση

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

9 50

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ηλεκτρολύτες

Βρήκαμε 7 προϊόντα

Ηλεκτρολύτες για Ενυδάτωση

Ανακάλυψε στο Rundome.gr, το No1 online running store, ηλεκτρολύτες που θα συμβάλλουν στην υγεία και την ενυδάτωσή σου. Βρες ηλεκτρολύτες σε brands όπως Science in Sport σε μια ποικιλλία γεύσεων όπως, Ανανάς & Μάνγκο, Λεμόνι και Φράουλα και νιώσε τα οφέλη των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό σου.

Τι είναι οι Ηλεκτρολύτες;

Οι ηλεκτρολύτες είναι μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία έχουν ένα μικρό ιοντικό φορτίο και που φέρουν ένα μικρό ηλεκτρικό φορτίο όπως το μαγνήσιο, το κάλλιο και το νάτριο τα οποία συντελούν στη σωστή λειτουργία και ανάπλαση των μυών και του νευρικού συστήματος. Οι ηλεκτρολύτες διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη σύσπαση των μυών, τη διαβίβαση των νευρικών σημάτων, ενώ παράλληλα συμμετέχουν στην διαμόρφωση της ισορροπίας των υγρών και της ενυδάτωσης στο σώμα.

Τι οφέλη προσφέρουν οι ηλεκτρολύτες;

Οι ηλεκτρολύτες βοηθούν στην μετακίνηση των θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα, στη σωστή λειτουργία των νεύρων, των μυών (μεταξύ των οποίων και η καρδιά) και του εγκεφάλου και στη σωστή διέλευση της ενέργειας μέσα από τα κύτταρα. Οι ηλεκτρολύτες βοηθούν επίσης στην εξισορρόπηση του PH στον οργανισμό (σωστό pH αίματος), ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την ισορροπία των υγρών στα κύτταρα.

Να πάρω ηλεκτρολύτες πρίν ή μετά την προπόνηση;

Οι ηλεκτρολύτες μπορούν να καταναλωθούν πριν την άσκηση, κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά και μετά. Πριν την άσκηση μπορείς να πάρεις ηλεκτρολύτες σε 1 δόση μέσα σε 30-60 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορείς να πάρεις ηλεκτρολύτες 1 δόση την ώρα, ενώ μετά την άσκηση, μπορείς να πάρεις μια άλλη δόση ηλεκτρολύτες που θα σε βοηθήσουν στην διαδικασία αποκατάστασης.

Πως θα καταλάβω αν έχω έλλειψη σε ηλεκτρολύτες;

Σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη στους ηλεκτρολύτες διαταράσσεται η ισορροπία των ηλεκτρολυτών, εμποδίζοντας τη σωστή λειτουργία του. Τα κύρια συμπτώματα της διαταραχής των ηλεκτρολυτών είναι η κόπωση, οι μυϊκές κράμπες, η αδυναμία, ο γρήγορος και ακανόνιστος καρδιακός παλμός και η σύγχυση.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2