Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 250

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Use

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Running Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Βρήκαμε 234 προϊόντα
από 7

adidas Running Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Η ιστορία της adidas ξεκινάει από την 1η Ιουλίου 1924, όταν ο Άντολφ Ντάσλερ και ο αδελφός του Ρούντολφ αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση αθλητικών παπουτσιών, την Dassler Brothers Shoe Factory. Δημιούργησαν μια εταιρεία αθλητικών ειδών μαζί ενώ εν συνεχεία οι δρόμοι τους στην συνεργασία του brand χωρίστηκαν. Το 1949, μετονομάστηκε σε adidas και ξεκίνησε να χορηγεί αθλητικά παπούτσια σε αθλητές των ολυμπιακών αγώνων. Από τότε μέχρι σήμερα είναι μια αγαπητή εταιρεία αθλητικών ειδών που είναι τις πιο δημοφιλής στον αθλητικό χώρο.

Τι είδη/κατηγορίες adidas θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ adidas για κάθε ηλικία και εποχή. Θα βρεις παπούτσια για τρέξιμο adidas, κολάν, φόρμες αθλητικές, αμάνικα, μπουστάκια, ζακέτες, μακρυμάνικες μπλούζες, φούτερ, αντιανεμικά και πολλά άλλα τα οποία είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υφάσματα με τεχνολογίες που βοηθάνε στις επιδόσεις σου. Βρες επίσης τσάντες μέσης, mini τσάντες και backpack adidas που θα σε οργανώσουν και θα προσφέρουν άνεση για να χωρέσεις τον εξοπλισμό σου και να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Βρες επίσης κάλτσες adidas και φόρεσέ τις με τα adidas running παπούτσια σου για αξεπέραστες επιδόσεις στο τρέξιμο.

Ποια collections της adidas έχει να μου προτείνει το Rundome;

Στο Rudnome.gr θα ανακαλύψεις μοναδικές collections όπως adidas 4D FWD, adidas Adistar, adidas Adizero, adidas Adizero Adios, adidas Adizero Adios 7, adidas Adizero Adios Pro 3, adidas Adizero Boston 11, adidas Adizero SL, adidas Alphaboost, adidas animal Print, adidas COLD.rdy, adidas Crazyflight, adidas EQ Run, adidas EQ21, adidas HEAT.rdy, adidas Hyperglam, adidas Marimekko, adidas Prime x Strung, adidas Pureboost 21, adidas Pureboost 22, adidas Questar, adidas Response Super 3.0, adidas Runfalcon, adidas Solar Boost 4, adidas Solar Glide, adidas Solar Glide 5, adidas Supernova, adidas Supernova 2, adidas Terrex, adidas Terrex Agravic, adidas Terrex Free Hiker, adidas Terrex Hikster, adidas Terrex Voyager 21, adidas Ultra 4D, adidas Ultraboost, adidas Ultraboost 1.0, adidas Ultraboost 21, adidas Ultraboost 22, adidas Ultraboost 5.0, adidas Ultraboost Web DNA, adidas Ultrabounce, adidas Web Boost, Παπούτσια Περπάτημα. Απόκτησε το δικό σου adidas running παπούτσι μέσα από τις top adidas collections.

Ποια adidas running shoes θα βρω στο Rundome;

Ανακάλυψε τα πιο exclusive running adidas παπούτσια για κάθε ανάγκη και είδος τρεξίματος. Βρες adidas παπούτσια για καθημερινό τρέξιμο, για τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, για αγώνες δρόμου- μαραθώνιο και για στίβο. Διάλεξε το ιδανικό για τις ανάγκες σου adidas παπούτσι για τρέξιμο και κάνε την ανατροπή.

Ποια είναι τα πιο specialized adidas παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Στο Rundome.gr τον παράδεισο των running παπουτσιών θα βρεις τα πιο specialized adidas . Για αγώνες δρόμου μπορείς να επιλέξεις τα adidas Performance Adizero ή τα adidas Ultraboost τα οποία παρέχουν μέγιστη αντικραδασμική προστασία, μαλακό πάτημα και επιστροφή ενέργειας. Για παπούτσια στίβου, μπορείς να επιλέξεις τα adidas Performance Adizero Finesse ή τα adidas Performance Adizero Avanti TYO που είναι ιδανικά για σπριντ προσφέρουν άνεση και αντικραδασμική προστασία και άλλες τεχνολογίες που βοηθάνε στις επιδόσεις σου. Για trail παπούτσια τρεξίματος κατάλληλα είναι τα adidas Terrex Agravic Flow 2 που διαθέτουν ανθεκτική σόλα, υποστήριξη Pro-Moderator και σόλα Lightstrike για μέγιστη αντικραδασμική προστασία. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου με τα adidas παπούτσια τρεξίματος οι επιδόσεις σου θα απογειωθούν.

Ποια ρούχα adidas είναι κατάλληλα για τρέξιμο;

Ενώ προετοιμάζεσαι για τρέξιμο βεβαιώσου ότι εκτός από τα κατάλληλα παπούτσια διαθέτεις και τα ανάλογα ρούγα ώστε να παραμείνεις ευέλικτος και άνετος όσο τρέχεις. Για το λόγο αυτό μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου σορτσάκι με ένα άνετο t-shirt. Ακόμα για τις female runners ένα άνετο κολάν με ένα υψηλής υποστήριξης μπουστάκι θα χαρίσουν ανάλαφρη αίσθηση και ευελιξία. Θα βρεις στο Rundome ό,τι χρειάζεσαι για ρούχα αξεσουάρ και εξοπλισμο για τρέξιμο όλων των στυλ.

Ποια είναι η καλύτερη σειρά adidas running παπουτσιών για αρχάριους;

Ξεκινάς τώρα τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο του running; Θα σε βοηθήσουμε με την επιλογή των κατάλληλων παπουτσιών για ένα δυνατό ξεκίνημα! Πρωταγωνιστές στην running σκηνή είναι τα Adidas Ultraboost με μαλακή σόλα από boost αφρό για μαλακό πάτημα. Ακόμα οι αρχάριοι runners προτιμούν τα adidas Questar με αυξημένο drop για δυναμική μεταφορά ενέργειας από τα δάχτυλα μέχρι τη φτέρνα.

Ποια σειρά adidas running παπουτσιών να επιλέξω για αγώνες μαραθωνίου;

Για τους τολμηρούς δρομείς που επιλέγουν να τρέξουν σε μαραθώνιο η adidas παρέχει ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις με παπούτσια υπερ-αποστάσεων. Παρατηρείται ότι τα adidas Adizero επιλέγονται συχνά από μαραθωνοδρόμους λόγω του ξεκούραστου πατήματός τους που απαιτείται σε τρέξιμο σε μαραθώνιο. Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή αποτελούντα adidas Ultraboost με κλασική σχεδίαση και μαλακή αντικραδασμική προστασία όσα χιλιόμετρα και αν διανύσουν.

Πως να φροντίσω σωστά τα adidas running παπούτσια μου;

Στο τέλος της προπόνησης ή της διαδρομής που κατάφερες να διανύσεις είναι πολύ σημαντικό μετά από την αποθεραπεία που θα ακολουθήσεις να φροντίσεις σωστά και τα running παπούτσια σου ώστε να τους χαρίσεις μεγάλη διάρκεια ζωής και υγιεινή. Ξεκίνα επιλέγοντας ένα σπρέι κατά των οσμών που θα διατηρήσει τα running σου παπούτσια φρέσκα απομακρύνοντας τυχόν μύκητες που προκαλούν κακοσμία και βλάβη στην εσωτερική σόλα. Συνέχισε καθαρίζοντας το εξωτερικό τους πλέγμα απαλά με κάποιο μαλακό πανί με μικροϊνες ή κάποιο cleaner μαντηλάκι της DFNS. Τέλος με ένα βρεγμένο πανί απομάκρυνε την βρωμιά από την εξωτερική σόλα και αφού στεγνώσουν είναι έτοιμα για την επόμενή χρήση τους.

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος σε adidas παπούτσια;

Γνωρίζουμε όπως και εσύ την σπουδαιότητα του να επιλέξεις το ορθό size στα παπούτσια σου και ιδιαίτερα στα running παπούτσια σου προκειμένου να αποδώσεις στο μέγιστο κατά τη διάρκεια της διαδρομής ή του αγώνα σου. Για να το καταφέρεις αυτό μπορείς να συμβουλευτείς τους οδηγούς μεγεθών που θα βρεις στη σελίδα του προϊόντος. Τα size guide διαθέτει μετρήσεις μήκους πέλματος για να αντιστοιχήσεις με τις δικές σου επιλέγοντας το κατάλληλο νούμερο για το δρομικό σου παπούτσι. Αν επιθυμείς την in person δοκιμή μη διστάσεις να επισκεφτείς το κοντινότερό σου κατάστημά μας για να σε καθοδηγήσουν οι έμπειροι και καταρτισμένοι πωλητές μας.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2