Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

199 1000

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Συμβατότητα

περισσότερα... λιγότερα

Λειτουργίες

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Smartwatches

Βρήκαμε 3 προϊόντα

Τι Smartwatch θα βρω στο Rundome;

Στο Rudnome.gr, το No1 online running store θα βρεις Smartwatches που είναι ιδανικά για το running σου αλλά και για να κάνουν την ευρύτερη καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Θα βρεις Smartwatch που σε βοηθάει να ελέγχεις τις επιδόσεις σου, να μετράς τους χρόνους σου, τους παλμούς σου ενώ είσαι σε σύνδεση με το κινητό σου τηλέφωνο. Μπορείς να βρεις εξειδικευμένα Smartwatches με πολλές λειτουργίες αλλά και απλά Smartwatches που είναι πιο πρακτικά και λειτουργικά για έναν απλό χρήστη που θέλεις να κοιτάει τις επιδόσεις του. Τέλος θα βρεις Smartwatches με υφασμάτινο λουράκι, με λουρί σιλικόνης ή με συνθετικά υλικά.

Ποιες κατηγορίες σε ρολόγια Smartwatch θα ανακαλύψω;

Στο Rundome.gr θα ανακαλύψεις έξυπνα ρολόγια που είναι κατάλληλα για την καθημερινή σου ζωή αλλά και για τις προπονήσεις σου, αλλά θα βρείς και Smartwatch ιδανικά για τις προπονήσεις σου. Πιο συγκεκριμένα με τα έξυπνα ρολόγια προπόνησης μπορείς να μετράς τα βήματά σου, να παρακολουθείς την πρόοδό σου στο τρέξιμο θέτωντας νέους στόχους και να παρακολουθείς τους καρδιακούς παλμούς. Επίσης μπορείς μέσω εφαρμογών εξειδικευμένων να ειδοποιήσε για να πιεις νερό ώστε να μην αφυδατώνεσαι και μπορείς να καταγράφεις τις δραστηριότητές σου συγκρίνοντας την πρόοδο σου.

Ποιά Brands σε Smartwatch θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα ανακαλύψεις Smartwatches μέσα από κορυφαία brands όπως Amazfit, Coros, SUUNTO, Xiaomi και πολλά άλλα. Διάλεξε το δικό σου Smartwatch σήμερα κιόλας μέσα από τα αγαπημένα σου brands και κάνε ένα βήμα πιο κοντά στην σύγχρονη εποχή και την τεχνολογία.

Τι Smartwatch Γυναικεία να επιλέξω;

Στο Rundome.gr θα βρεις γυναικεία Smartwatch ρολόγια με ζωηρά και χρώματα που θα ολοκληρώσουν κάθε αθλητικό σου στυλ. Για εσένα που θέλεις ένα έντονο design στο γυναικείο Smartwatch σου μπορείς να επιλέξεις ένα έξυπνο ρολόι με μεγάλο καντράν και χρωματιστό λουρί, ενώ για εσένα που θέλεις ένα διακριτικό design, κατάλληλη επιλογή είναι ένα Smartwatch γυναικείο με μικρό ή κανονικό καντράν και μονόχρωμο λουρί. Στο γυναικείο Smartwatch σου μπορείς επίσης να προσθέσεις εφαρμογές που δείχνουν τον κύκλο σου και την αθλητική σου δραστηριότητα.

Ποιά Smartwatch Ανδρικά θα βρω;

Από ανδρικά Smartwatch ρολόγια στο Rundome.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις επιλέγοντας το ιδανικό για το στυλ σου. Μπορείς να βρεις ανδρικά έξυπνα ρολόγια με απλό design ή έντονο σε ήσυχα ή ζωηρά χρώματα. Με το ανδρικό Smartwatch σου μπορείς να είσαι ενεργός και ενημερωμένος σε κάθε αθλητική σου δραστηριότητα, ενώ μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τι χαρακτηριστικά έχουν τα smartwatch που θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις κορυφαία Smartwatches με προηγμένες τεχνολογίες που θα κάνουν κάθε προπόνηση τρεξίματός σου πιο ευχάριστη και εύκολη. Πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα συναντήσεις στα Smartwatches είναι η καταγραφή δραστηριοτήτων, παλμών, θερμίδων που θα σε βοηθήσουν να θέτεις νέους στόχους για την προπόνησή σου. Επίσης θα βρεις αδιάβροχα Smartwatches έτσι όσο κι αν ιδρώσεις δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει αλλά μπορείς ακόμα και να το φοράς ακόμα και στην αποθεραπεία σου στο νερό. Τα Smartwatches που θα βρεις στο Rundome διαθέτουν συνδεσιμότητα με Android αλλά και με iOS λογισμικό. Με ένα Smartwatch το running σου μπορεί να γίνει πιο ευέλικτο αφού έχεις ψηφιακά τις λειτουργίες που χρειάζεσαι, ενώ μπορείς να μένεις σε επικοινωνία και σε ενημέρωση χάρη στο Wi-Fi τους, συνδέοντας απλά την sim σου. Για εσένα που τρέχεις σε άγνωστους προορισμούς επίσης, μπορείς να αξιοποιήσεις τα Smartwatches που διαθέτουν πυξίδα, λειτουργία GPS και προσανατολισμού για να έχεις ασφάλεια. Οι λειτουργίες φυσικά των Smartwatch από το Rundome είναι αρκετές βρες σήμερα λοιπόν το ιδανικό ρολόι για σένα και αναβάθμισε κάθε running σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2