Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

56 260

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Ανακλαστικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Παπούτσια Μαραθωνίου

Βρήκαμε 20 προϊόντα

Τι Γυναικεία Παπούτσια για Μαραθώνιο θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store, θα βρεις γυναικεία παπούτσια για τον μαραθώνιο, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη. Στη γκάμα μας, πιο συγκεκριμένα, θα βρεις γυναικεία παπούτσια μαραθωνίου με φαρδύτερη περιοχή δαχτύλων, σταθερή υποδοχή φτέρνας, αντικραδασμική προστασία, διαπνέον άνω μέρος και πλούσιες προηγμένες τεχνολογίες που συμβάλουν στην προστασία των ποδιών, την άνεση και τις επιδόσεις σου. Επίσης θα βρεις παπούτσια γυναικεία για τον μαραθώνιο που διαφέρουν όσον αφορά στην σόλα και στα χαρακτηριστικά ανάλογα το έδαφος του μαραθωνίου. Συνεπώς θα βρεις γυναικεία παπούτσια για Μαραθώνιο με ανθεκτική σόλα και μοτίβα διασκελισμού. Τέλος θα βρεις παπούτσια με διαφορετικά drop ανάλογα με το τι σε εξυπηρετεί και παπούτσια γυναικεία μαραθωνίου για συγκεκριμένες ανάγκες όπως πρηνισμός, υπερπρηνισμός κ.α., κι όλα αυτά μόνο στο Rundome.gr!

Ποια Γυναικεία Παπούτσια είναι κατάλληλα για Μαραθώνιο;

Ανακάλυψε κορυφαία γυναικεία παπούτσια μαραθωνίου μέσα από την μεγάλη συλλογή μας. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν κατάλληλα τα γυναικεία παπούτσια Μαραθωνίου είναι το βάρος του παπουτσιού, το drop, η σόλα, οι τεχνολογίες, η απορρόφηση κραδασμών, η διαπνοή και η σταθερότητα. Όμως σκέφτεσαι πιο θα ήταν κατάλληλο για τις ανάγκες σου; Αρχικά για εσένα που ψάχνεις οικονομικά παπούτσια μαραθωνίου μπορείς να επιλέξεις τα adidas Performance Questar. Για δρομείς με ουδέτερο πάτημα και δύσβατα μονοπάτια ιδανικά είναι τα Hoka Glide Clifton 9. Για εσένα που τρέχεις υπεραποστάσεις μέχρι το βράδυ ή για βραδινό μαραθώνιο ιδανικά γυναικεία μαραθωνίου παπούτσια είναι τα στοιχεία Asics Gel-Kayano 29 + Asics Gel-Nimbus 25. Συνεχίζοντας για τρέξιμο σε μεγάλες διαδρομές για εσένα που θέλεις μικρό βάρος είναι τα Asics Gel-Kayano 28. Για γυναίκες μαραθωνοδρόμους που θέλουν pro παπούτσια καλή επιλογή είναι τα Brooks Glycerin 20. Για αρχάριες μαραθωνοδρόμους που ξεκινάνε τώρα μια καλή επιλογή είναι τα On Cloudmonster που προσφέρουν μαλακές προσγειώσεις και μέγιστη αντικραδασμική προστασία, ενώ για τρέξιμο που συνδυάζει ταρτάν έδαφος είναι τα Nike Air Zoom Victory.

Ποιες Τοπ Μάρκες σε Παπούτσια Γυναικεία για Μαραθώνιο θα ανακαλύψω στο Rundome;

Ανακάλυψε το ιδανικό γυναικείο running παπούτσι για τον μαραθώνιο μέσα από Top brands όπως Nike, New Balance, Asics, Brooks, Hoka, On, adidas sportswear μέσα από μοντέρνα χρώματα όπως πολύχρωμο, μαύρο, μπλε, μωβ, μπεζ, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί, ροζ, γκρι, άσπρο και πολλά άλλα. Διάλεξε σήμερα κιόλας από το Rundome.gr τα αγαπημένα σου γυναικεία παπούτσια για τον μαραθώνιο μέσα από τα αγαπημένα σου brands.

Πώς να επιλέξω τα κατάλληλα Γυναικεία παπούτσια για Μαραθώνιο;

Σκέφτεσαι πιο θα ήταν το ιδανικό γυναικείο παπούτσι για τον Μαραθώνιο; Είμαστε εδώ για σένα! Στο Rundome.gr θα βρεις κατάλληλα γυναικεία παπούτσια για Μαραθώνιο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Αρχικά πρέπει να επιλέξεις το σωστό μέγεθος για αποφυγή τραυματισμών και για άνεση. Έπειτα πρέπει να επιλέξεις γυναικεία παπούτσια Μαραθωνίου σχετικά με τις ανάγκες σου εάν έχεις πρηνισμό, υποπρηνισμό, υπερπρηνισμό ή θέλεις παπούτσια με ουδέτερο πάτημα. Ωστόσο πρέπει να σκεφτείς ποια εφαρμογή αισθάνεσαι καλύτερα, για εσένα που θέλεις υποστήριξη επίλεξε γυναικεία παπούτσια Μαραθωνίου με στενή εφαρμογή, για εσένα που θέλεις πιο χαλαρή αίσθηση επίλεξε παπούτσια Μαραθωνίου με κανονική εφαρμογή. Στη συνέχεια σημαντικός παράγοντας είναι το βάρος του παπουτσιού, πχ εάν ένας μαραθωνοδρόμος ζυγίζει 70 κιλά η πίεση που δέχεται το πόδι σου κυμαίνεται μεταξύ 140 και 210 κιλών! Σε περίπτωση λοιπόν αυξημένου βάρους, καλή επιλογή είναι τα αθλητικά παπούτσια με τεχνολογία υποστήριξης "Stability" και ενισχυμένη μεσαία σόλα "Cushion". Τέλος για να επιλέξεις κατάλληλα γυναικεία παπούτσια Μαραθωνίου πρέπει να δεις τι αποστάσεις θα διανύσεις (μικρότερες, μεγαλύτερες ή υπερδιαδρομές) για να επιλέξεις αυτά με το κατάλληλο drop και σόλα.

Χρειάζεται να επιλέξω διαφορετικά Παπούτσια για προπόνηση Μαραθωνίου ;

Για σένα που προετοιμάζεσαι είτε για τον πρώτο σου Μαραθώνιο είτε για έναν από τους πολλούς αγώνες σου, προσπαθώντας να σπάσεις τα ρεκόρ σου, όλα κρίνονται την ημέρα του Μαραθωνίου. Τα ιδανικά παπούτσια θα σε βοηθήσουν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στον τερματισμό. Συνεπώς για εκείνη την ημέρα χρειάζεσαι πιο εξειδικευμένα παπούτσια τρεξίματος σε σχέση με την καθημερινή σου προπόνηση, λαμβάνοντας υπόψη σου χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που θα σε ωθήσουν να φτάσεις στη γραμμή τερματισμού σύντομα. Μην ξεχνάς ότι τα παπούτσια προπόνησης σε σχέση με του Μαραθωνίου είναι πιο βαριά, ενώ τα παπούτσια του Μαραθωνίου είναι πιο ελαφριά με μεγαλύτερη αντικραδασμική προστασία που χαρίζουν στα πόδια σου προστασία όταν τρέχεις πολλά χιλιόμετρα. Φυσικά δεν είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να παραλείψεις να φορέσεις τα παπούτσια του Μαραθωνίου μια μέρα πριν τον αγώνα ή κάποιες μέρες πριν τον αγώνα για να πάρουν το σχήμα του ποδιού σου και να τα αισθάνεσαι άνετα.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2