Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 180

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Use

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

On Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ για Τρέξιμο

από 3
Βρήκαμε 92 προϊόντα
από 3

Ιστορία της On

Η παρουσία στον χώρο των αθλητικών ειδών της On ξεκινάει στην Ελβετία πιο συγκεκριμένα στη Ζυρίχη το 2010 με μια μεγάλη φιλοδοξία να βελτιώσει τις επιδόσεις των αθλητών στον χώρο του running. Οκτώ χρόνια μετά το brand On έγινε φαβορί σε περισσότερο από 3 εκατομμύρια δρομείς σε περισσότερες από 50 χώρες. Owners της εταιρείας είναι ο πρώην Ελβετός πρωταθλητής Ironman Olivier Bernhard σε συνεργασία με τον David Allemann και τον Caspar Coppetti. Το 2012 η εταιρία On έβγαλε σε κυκλοφορία το πρώτο της παπούτσι Cloudracer που φορέθηκε από τον από τον Ελβετό επαγγελματία αθλητή τρίαθλου και νικητή του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου του Λονδίνου 2012, Nicola Spirig. Μέχρι και σήμερα η εταιρεία On είναι μια αξιόπιστη εταιρεία αθλητικών ειδών που εξειδικεύεται στο τρέξιμο.

Τι είδη On θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store, θα ανακαλύψεις On ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις On παπούτσια για τρέξιμο και ρούχα On σε ζακέτες, T-shirts, σορτς, βερμούδες και άλλα. Από On αξεσουάρ ωστόσο θα βρεις κάλτσες που θα προσφέρουν εξαιρετική άνεση και προστασία στα πόδια σου και καπέλα που θα σε προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες, ιδίως από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ποια collections της On έχει να μου προτείνει το Rundome;

Ανακάλυψε στο Rundome.gr On collections σε On Cloud, On Cloud 5, On Cloud X 3, ON Cloudflow, On Cloudmonster, On Cloudnova, ON Cloudrunner, On Cloudstratus, On Cloudswift, On Cloudultra, On Cloudvista και κάνε το δικό σου deal στο running.

Ποια On running shoes θα βρω στο Rundome;

Βρες κορυφαία On παπούτσια για τρέξιμο που θα σου προσφέρουν μέγιστη άνεση απογειώνοντας τις running επιδόσεις σου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις On running παπούτσια για μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, για αρχάριους και pro runners. Επίσης θα βρεις On running shoes για καθημερινό τρέξιμο, για τρέξιμο στην ύπαιθρο (trail) και για αγώνες δρόμου. Οι τεχνολογίες και τα προτερήματά τους έχουν θετικό αποτέλεσμα σε κάθε running session σου.

Ποια είναι τα πιο specialized On παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Στην συλλογή On running shoes στο Rundome.gr θα βρεις τα πιο specialized On παπούτσια τρεξίματος. Πιο συγκεκριμένα παρακάτω θα σου προτείνουμε μερικά για κάθε είδους προπόνηση. Ιδανικά για αρχάριους και μεσαίες αποστάσεις είναι τα On Cloudvista τα οποία προσφέρουν μέγιστη διαπνοή, άνεση και αντικραδασμική προστασία. Ιδανικά για μικρές αποστάσεις και δύσκολες επιφάνειες είναι τα On Cloudnova που είναι κατάλληλα για begginers runners και διαθέτουν γκάμα από τεχνολογίες. Ιδανικά για αγώνες δρόμου, διαλειμματική προπόνηση, μικρές διαδρομές, εσωτερικό τρέξιμο σε διάδρομο είναι τα On Cloud X 3 που είναι κατάλληλα τόσο για begginers όσο και για pro runners. Για το trail σου κατάλληλα είναι τα On Cloudultra που είναι ιδανικά τόσο για μεγάλες αποστάσεις όσο και για χωματόδρομους και δασώδεις μονοπάτια. Επίλεξε σήμερα κιόλας το ιδανικό On παπούτσι τρεξίματος που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2