Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

47 180

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Παπούτσια Στίβου

Βρήκαμε 23 προϊόντα

Τι Ανδρικά Παπούτσια για Στίβο θα βρω στο Rundome;

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο να βρεις το κατάλληλο ανδρικό παπούτσι για στίβο καθώς το Rundome.gr, το No1 online running store είναι εδώ για σένα με μια μεγάλη ποικιλία ανδρικών παπουτσιών για στίβο με spikes ή και χωρίς, με σόλα από καουτσούκ και πλάκα ρητίνης για καλύτερη πρόσφυση και κράτημα. Σίγουρα μέσα στο Rundome.gr θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και θα σε βοηθήσει να κάνεις το έξτρα χιλιόμετρο.

Ποιά Παπούτσια Ανδρικά είναι κατάλληλα για Στίβο;

Βρες το ιδανικό ζευγάρι ανδρικά παπούτσια για στίβο μέσα από την μεγάλη γκάμα του Rundome.gr. Απογείωσε την απόδοση σου με παπούτσια για μεγάλες αποστάσεις και για σπριντ στις καλύτερες τιμές και με τις τελευταίες τεχνολογίες. Ο σχεδιασμός των ανδρικών παπουτσιών για στίβο διαθέτει καρφιά για καλύτερη πρόσφυση τα οποία συνήθως είναι μεταλλικά και μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα ανάλογα το μήκος τους για καλύτερη απόδοση στο τρέξιμο και στο σπριντ.

Τι Brands σε Παπούτσια Ανδρικά για Στίβο θα βρώ στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις ποικιλία σε ανδρικά παπούτσια για στίβο από μεγάλα brands όπως η adidas Performance, Nike, Asics, Brooks. Για να τρέξεις το παραπάνω χιλιόμετρο και να κατακτήσεις τους στόχους σου επέλεξε ανδρικά παπούτσια για στίβο απο το Rundome.gr, το No1 online running store.

Υπάρχουν διαθέσιμα Ανδρικά Παπούτσια με Καρφιά για Στίβο;

Εαν ψάχνεις ανδρικά παπούτσια για στίβο με καρφιά θα τα βρεις στο Rundome.gr, το Νο1 online running store. Τα spikes η αλλιώς καρφιά για στίβο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια αγώνων και προπονήσεων για καλύτερη πρόσφυση και πιο καλή απογείωση για σπριντ και τρέξιμο.Για να ξεπεράσεις τα όρια σου χρειάζεσαι και τον σωστό σύμμαχο, βρες στο Rundome.gr ανδρικά παπούτσια για στίβο με καρφιά τα οποία θα απογειώσουν την απόδοσή σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2