Λειτουργίες

περισσότερα... λιγότερα

Συμβατότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

249 1000

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Garmin Smartwatches

Βρήκαμε 2 προϊόντα

Ιστορία της Garmin

Η Garmin ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα έχει ενσωματωθεί στο Schaffhausen της Ελβετίας, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Garmin έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στον κλάδο των αερομεταφορών με τα προηγμένα προϊόντα πλοήγησης GPS της πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες. Η εταιρεία Garmin ειδικεύεται στην τεχνολογία GPS για αυτοκινητοβιομηχανία , αεροπορία , θαλάσσιες , υπαίθριες και αθλητικές δραστηριότητες. Λόγω της ανάπτυξής τους στην τεχνολογία φορητών συσκευών , ανταγωνίζονται επίσης κατασκευαστές καταναλωτών για προγράμματα παρακολούθησης δραστηριοτήτων και έξυπνων ρολογιών όπως η Fitbit και η Apple. Το 2003, η Garmin εξαγόρασε την UPS Aviation Technologies, συμπεριλαμβανομένης της σειράς μονάδων αεροσκαφών MFD/GPS/NAV/COMM II Morrow Apollo της εταιρείας αυτής, καθώς και άλλες εταιρείες η οποίες έγιναν θυγατρικές. Μέχρι και σήμερα είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εταιρεία με προϊόντα τεχνολογίας και πρώτη στις πωλήσεις. </>

Τι είδη Garmin θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store, θα βρεις Garmin έξυπνα ρολόγια/ smartwatches ανδρικά και γυναικεία που σου παρέχουν μια μεγάλη γκάμα με έξυπνες λειτουργίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά σου. Επίσης οι εξειδικευμένες λειτουργίες τους βελτιώνουν τις αθλητικές running επιδόσεις σου με λειτουργίες όπως καταγραφή δραστηριότητας, καρδιακών παλμών, θερμίδων και άλλων πολλών λειτουργιών. Πέρα από Garmin smartwatches θα βρεις Garmin καλώδιο φορτιστή για το Garmin smartwatch σου και Garmin λουράκι σιλικόνης για να αλλάζεις το λουρί σε περίπτωση φθοράς. Επίλεξε το πιο μοντέρνο Garmin smartwatch με μεγάλο, μικρό, στρογγυλό ή τετράγωνο καντράν καθώς και με πολλές άλλες λειτουργίες και κάνε την δική σου έξυπνη αγορά.

Ποια είναι τα πιο specialized Garmin ρολόγια που μου προτείνετε;

Στο Rundome.gr μπορείς να ανακαλύψεις τα πιο exclusive Garmin smartwatches. Εάν θέλεις ένα ρολόι με μικρόφωνο και Handsfree με δυνατότητα να επικοινωνείς, ιδανικό είναι το GARMIN epix Sapphire Titanium, το οποίο διαθέτει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών που το πάνε σε άλλο level. Για να παρακολουθείς τις αθλητικές σου δραστηριότητες και με άλλες πολλαπλές λειτουργίες, ιδανικό είναι το GARMIN fenix 7S Unisex Smartwatch το οποίο είναι αδιάβροχο με 10 ATM (100m). Εάν θέλεις τώρα ένα ρολόι πολλαπλές λειτουργίες εξίσου και αδιαβροχοποίηση 5 ATM (50m) ιδανικό είναι το GARMIN Venu 2 Plus Unisex Smartwatch. Τέλος για εσένα που θέλεις ένα ρολόι με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και με μια γκάμα προηγμένων τεχνολογιών με εφαρμογών, επίλεξε το GARMIN epix Sapphire Titanium Unisex Smartwatch με 16 ώρες αυτονομίας.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2