Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

2 7

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Maurten Μπάρες & Τζελ Ενέργειας

Βρήκαμε 9 προϊόντα

Ιστορία της Maurten

Η εταιρία ξεκίνησε το 2015 με τον Mårten Fryknäs, έναν από τους συνιδρυτές, ο οποίος είναι επιστήμονας και ερασιτέχνης τριαθλητής. Η πλειονότητα των τριαθλητών του Ironman, βίωσε γαστρεντερική δυσφορία όταν προσπαθούσε να τροφοδοτήσει το σώμα του, έτσι έδωσε τροφή για κάτι εφευρετικό. Ο Fryknäs άρχισε να εξετάζει το πρόβλημα και συνειδητοποίησε ότι μια λύση θα μπορούσε να είναι η ενθυλάκωση των υδατανθράκων σε τζελ. Η αρχή της ενθυλάκωσης των υδατανθράκων σε τζελ είναι η ουσία της Maurten, των προϊόντων της και της τεχνολογίας της. Τα τζελ χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων εδώ και δεκαετίες, αλλά η εφαρμογή μας είναι κάτι εντελώς νέο. Η εταιρεία Maurten προσφέρει μπάρες και τζελ ενέργειας που σε τονώνουν.

Τι είδη Maurten θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις ισοτονικά, μπάρες - τζελ ενέργειας & μπουκάλια & παγουρίνα. Είναι ιδανικά για κάθε αθλητή. Η Maurten με τα gel της δίνει το συμπλήρωμα ενέργειας και υδατανθράκων, χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά. Τα Maurten energy gel και ισοτονικά είναι κατάλληλα για vegetarians & vegans. Για να έχεις πάντα μαζί σου το νερό σου ή το αγαπημένο σου ρόφημα, μπορείς να βρεις ένα παγουρίνο Maurten, το οποίο διαθέτει αθλητικό design και ασφαλίζει εύκολα.

Ποια είναι τα πιο specialized Maurten προϊόντα που μου προτείνετε;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store, θα βρεις Maurten μπάρες, ισοτονικά, energy gels & παγουρίνα. Για μια έντονη άσκηση για σένα που θέλεις ενέργεια ιδανική επιλογή είναι το Maurten 3-Pack Τζελ Ενέργειας - Προϊόν Προωθητικής Ενέργειας που είναι κατάλληλο για όλους τους αθλητές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια της προπόνησης. Για εσένα που θέλεις κάτι να σε ενυδατώσει και να σε μπουστάρει πριν ή μετα την προπόνηση, μπορείς να επιλέξεις Maurten Drink 320 Μείγμα Καφεΐνης 100 mg. Για εσένα specialized Maurten προϊόν είναι η Maurten Solid C 225, Μπάρα Ενέργειας με Κακάο 60gr η οποία είναι εύγευστη και σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2