Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

18 190

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Use

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Saucony Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ για Τρέξιμο

Βρήκαμε 33 προϊόντα

Ιστορία της Saucony

Η ιστορία της Saucony ξεκινάει από έναν ναυτικό και εφευρέτη τον Paul Sperry. Η Saucony ιδρύθηκε το 1898. Ξεκίνησε από ένα τοπικό εργοστάσιο και σύντομα εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο εμπορικό Brand με έδρα στα προάστια της Βοστώνης, εμπνέοντας με τις καινοτόμες δημιουργίες της τους δρομείς παγκοσμίως. Η εταιρεία Saucony βοήθησε τους δρομείς στο να τρέχουν γρηγορότερα και με ασφάλεια. Μια εποχή γεμάτη από καινοτόμες τεχνολογίες και διακριτικού στιλ, με premium υλικά σε κάθε προϊόν, έκανε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να τρέξουν μαζί με τη Saucony.

Τι είδη/κατηγορίες Saucony θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το Νο1 online running store θα βρεις Saucony παπούτσια ρούχα και αξεσουάρ ιδανικά για να βελτιώσουν τις running επιδόσεις σου. Βρες Saucony ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε εποχή. Για το καλοκαίρι θα βρεις Saucony T-shirt, αμάνικες μπλούζες, σορτς, biker shorts, μαγιό και ανάλαφρες φόρμες, ενώ για τον χειμώνα θα βρεις Saucony ζακέτες, μακρυμάνικες μπλούζες, φούτερ, φόρμες με χοντρό ύφασμα και μπουφάν. Ανεξαρτήτου εποχής τώρα, θα βρεις Saucony παπούτσια για τρέξιμο με premium τεχνολογίες που θα απογειώσουν κάθε running session σου. Από αξεσουάρ θα βρεις Saucony καπέλα, σκούφους, balaclavas και μαντήλια.

Ποια collections της Saucony έχει να μου προτείνει το Rundome;

Ανακάλυψε top collections Saucony σε Saucony Endorphin, Saucony Endorphin Pro, Saucony Endorphin Speed, Saucony Ride, Saucony Triumph. Επίλεξε λοιπόν μέσα από τις Saucony collections τα ιδανικά παπούτσια για 'σενα.

Ποια Saucony running shoes θα βρω στο Rundome;

Στον παράδεισο των παπουτσιών για τρέξιμο θα βρεις Saucony running shoes για κάθε ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Saucony παπούτσια για τρέξιμο (καθημερινό ή για αγώνες δρόμου) και trail παπούτσια ( για ανώμαλο έδαφος) για άνδρες και γυναίκες. Βρες ακόμα Saucony παπούτσια για αρχάριους ( beginners) και για έμπειρους ( pro) αθλητές. Σε κάθε running δραστηριότητά σου τα running παπούτσια Saucony είναι σύμμαχός σου στην άνεση με, χάρη στις πλούσιες τεχνολογίες και στο αθλητικό στυλ.

Ποια είναι τα πιο specialized Saucony παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Στο Rudnome.gr θα βρεις specialized Saucony running παπούτσια για το στυλ τρεξίματος που θέλεις. Για το trail σου ιδανικά είναι τα Saucony Endorphin Edge που διαθέτουν μια ανθεκτική ενισχυμένη εξωτερική σόλα που σου προσφέρει μέγιστη υποστήριξη και χάρη στις τεχνολογίες τις αντικραδασμική προστασία αλλά και τα Saucony Peregrine 13. Για ένα καθημερινό τρέξιμο για εσένα που αναζητάς την απόλυτη άνεση είναι τα Saucony Triumph 20 τα οποία είναι κατάλληλα και για μεγάλες αποστάσεις στο δρόμο. Για αγώνες δρόμου μπορείς να επιλέξεις τα Saucony Endorphin Pro 3 και τα Saucony Endorphin Speed 3 τα οποία χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτουν σε βοηθάνε στην ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα πόδια σου. Μπες μέσα στην μεγάλη γκάμα του Rudnome.gr για Saucony παπούτσια για τρέξιμο και κάνε την ανατροπή!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2