Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

9 270

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Use

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Ανακλαστικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Running Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Βρήκαμε 409 προϊόντα
από 12

Nike Running Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Η ιστορία της Nike ξεκινάει από την ίδρυσή της το 1964 ως Blue Ribbon Sports και αρχικά λειτουργούσε ως μεταπωλητής για την ιαπωνική εταιρεία Onitsuka Tiger - γνωστή σήμερα ως Asics. Αν και δημιουργήθηκε από τον Bill Bowerman και τον Phil Knight, ο Jeff Johnson ήταν εκείνος που εμπνεύστηκε το όνομα Nike, από το Ελληνικό άγαλμα, «Η Νίκη της Σαμοθράκης». Το πρώτο ζευγάρι παπουτσιών δημιουργήθηκε το 1974 και ήταν ένα “Nike Waffle Trainer” και έπειτα από μερικά χρόνια σειρά τη σκυτάλη πήρε η επιτυχημένη συλλογή «Nike Swoosh». Το 1988 έκανε το ντεμπούτο της με δυνατή καμπάνια, η σειρά «Just Do It» εκτοξεύοντας την εταιρία στην κορυφή του sportswear όπου και παρέμεινε για πάντα!

Τι είδη/κατηγορίες Nike θα βρω στο Rundome;

Στην γκάμα του Rundome.gr θα βρεις παπούτσια για τρέξιμο, ρούχα και αξεσουάρ που θα μπουστάρουν κάθε σου προπόνηση ή αγώνα. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις παπούτσια για τρέξιμο που είναι ιδανικά για μεγάλες, μικρές ή μεσαίες αποστάσεις και ρούχα με πλούσιες τεχνολογίες όπως Dri-FIT που απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα για στεγνή και ανάλαφρη αίσθηση. Επίσης από αξεσουάρ θα βρεις καπέλα ή τσαντάκια που είναι ιδανικό item για τα sporty sessions σου.

Ποια Nike Running Shoes θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr τον παράδεισο των running παπουτσιών, θα βρεις Nike αθλητικά παπούτσια που είναι κατάλληλα τόσο για την απλή προπόνησή σου όσο και για την απαιτητική σου προπόνηση. Θα βρεις παπούτσια Nike για στίβο, καθημερινό τρέξιμο, για τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο αλλά και για αγώνες δρόμου. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου βρες τα κατάλληλα running Nike shoes μέσα από την μεγάλη γκάμα μας.

Ποια είναι τα πιο specialized Nike παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Τα καταλληλότερα παπούτσια για τρέξιμο που μπορείς να επιλέξεις είναι τα Nike Alphafly Next% τα οποία είναι ιδανικά για τον μαραθώνιο με μια σειρά από τεχνολογίες που ενισχύουν τις αποδόσεις σου. Για το καθημερινό σου τρέξιμο για εσένα που κάνεις μεγάλες αποστάσεις είναι τα Nike React Infinity Run 3, ενώ για σένα που ψάχνεις ιδανικά παπούτσια για το στίβο τα Nike Zoom Rival είναι κατάλληλα. Φυσικά μέσα από την γκάμα του Rudnome.gr θα βρεις παπούτσια για τρέξιμο που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου.

Ποιες collections της Nike έχει να μου προτείνει το Rundome;

Στο Rundome.gr το κορυφαίο online store running παπουτσιών, θα βρεις τις πιο exclusive collections για παπούτσια τρέξιμο σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά (για αγόρια και κορίτσια) μεγέθη, ανακαλύπτοντας τα καλύτερα Nike running shoes. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις παπούτσια τρεξίματος για έμπειρους, αρχάριους και pro runners, μέσα από τις πιο limited collections, όπως exclusive collections.

Ποια είναι η κατάλληλη επιλογή σε Nike παπούτσια running για αρχάριους;

Ξεκινάς τώρα να ανακαλύπτεις τον κόσμο του running; Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος για να επιλέξεις τον εξοπλισμό που σου χρειάζεται, στο Rundome τον No1 προορισμό των runners. Όλα ξεκινούν από τα σωστά παπούτσια που θα καλύψουν τις ανάγκες των πρώτων σου μιλίων και θα σου χαρίσουν ξεκούραστο και ανάλαφρο τρέξιμο. Αν είσαι beginner στο τρέξιμο σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει η Nike Air Zoom Pegasus συλλογή, συγκεκριμένα κάποιο Pegasus 39 ή 40. Παρέχουν αντικραδασμική προστασία, στήριξη και ευελιξία. Ακόμα, η κομψή και άνετη σχεδίαση των Nike React Infinity Run είναι μια ακόμα εξαιρετική επιλογή για αρχάριους στο τρέξιμο με την ανάλαφρη τους αίσθηση που γίνεται ένα με το πέλμα όσο εξελίσσεσαι ως runner. Δοκίμασε τα όριά σου και… Just Do It !

Τι παπούτσια Nike για τρέξιμο να επιλέξω αν κάνω μεγάλες αποστάσεις;

Γνωρίζουμε ότι εσύ που επιλέγεις να δοκιμάσεις το τρέξιμο και τις αντοχές σου σε μεγάλες αποστάσεις διαθέτεις σθένος και αυτοπεποίθηση. Οι αποστάσεις μεταξύ πέντε και δέκα χιλιομέτρων απαιτούν ζυγισμένη κατανομή ενέργειας, σωστή διαχείριση δυνάμεων και φυσικά τα κατάλληλα παπούτσια τρεξίματος. Για αυτό τον τύπο running διακρίνεται η συλλογή Nike Air Zoom Vomero που παρέχει άνετο και ξεκούραστο βάδισμα για long distance run. Ακόμα, τα δρομικά παπούτσια Nike Zoom Fly θα εξασφαλίσουν ισορροπία και παροχή δυναμικής ενέργειας σε κάθε σου βήμα. Στο Rundome θα βρεις όλες αυτές τις συλλογές και πολλές ακόμα για το δικό σου τύπο τρεξίματος.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Nike running παπουτσιών;

Αναζητώντας τα επόμενα running παπούτσια σου ψάχνεις , συγκρίνεις και ξεχωρίζεις χαρακτηριστικά που θα σου προσφέρουν δυναμικό , ξεκούραστο και σταθερό βάδισμα. Όπως ποικίλουν οι τύποι τρεξίματος , έτσι θα βρεις και παπούτσια με πολλαπλά χαρακτηριστικά για κάθε δρομική ανάγκη. Βασικό χαρακτηριστικό των παπουτσιών τρεξίματος είναι η αντικαδασμική προστασία η οποία στοχεύσει σε ένα ασφαλέστερο πάτημα κάνοντας το running σου πιο άνετο από ποτέ. Ακόμα, οι έμπειροι και μη δρομείς αναζητούν υποστήριξη στο πέλμα έτσι ώστε το running τους παπούτσι να ανταπεξέρχεται σε πολλαπλές συνθήκες όπως ολισθηρό , σκληρό ή trail έδαφος. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα τα εντοπίσεις στη running συλλογή της Nike παραπάνω.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2