Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

60 175

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Use

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Hoka Παπούτσια

Βρήκαμε 31 προϊόντα

Παπούτσια για Τρέξιμο Hoka

Σπάσε κάθε προσωπικό σου ρεκόρ είτε τρέχεις για το καθημερινό σου μονοπάτι, είτε για μεγάλες διαδρομές ή ανώμαλα μονοπάτια. Επίλεξε από το Rundome.gr το No1 online running store, το ιδανικό Hoka παπούτσι για όποια διαδρομή και αν τρέχεις, είτε είσαι αρχάριος, είτε επαγγελματίας runner. Βρες Hoka από τις Top Collections και ανανέωσε την running συλλογή σου σήμερα κιόλας!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Hoka παπουτσιών για τρέξιμο και άλλων εταιριών;

Τα παπούτσια τρεξίματος Hoka σε σχέση με τις άλλες εταιρίες ξεχωρίζουν χάρη στην premium σύνθεσή τους και στις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτουν. Έχουν ουδέτερο πάτημα και εξαιρετικά διαπνέον άνω μέρος. Οι ιδιότητες που διαθέτουν όπως Ortholite, Vibram® Megagrip, CMEVA και MEVA προσδίδουν στο πόδι σου μαλακό πάτημα και αντικραδασμική προστασία. Επίσης οι τεχνολογίες όπως Vibram® Megagrip, Vibram® Megagrip κ.α παρέχουν μέγιστη υποστήριξη για ασφαλές τρέξιμο σε κάθε επιφάνεια. Τέλος τα περισσότερα Hoka παπούτσια είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά.

Ποια είναι η καλύτερη σειρά Hoka παπουτσιών για τρέξιμο;

Ανακάλυψε Hoka παπούτσια για τρέξιμο μέσα από το Rundome.gr. Η καλύτερη σειρά στα Hoka παπούτσια εξαρτάται για τη διαδρομή που επιλέγεις να τρέξεις. Για παράδειγμα εάν επιλέξεις να τρέξεις σε ανώμαλο δρόμο η πιο αγαπητή σειρά είναι η Hoka Glide Bondi X, ενώ για μεγάλες αποστάσεις είναι η Hoka Glide Clifton 9 και Hoka Bondi 8. Όποια σειρά της εταιρείας Hoka κι αν επιλέξεις για το τρέξιμό σου, ετοιμάσου για αξεπέραστες επιδόσεις.

Ποια είναι η κατάλληλη φροντίδα για τα Hoka running παπούτσια;

Διατήρησε τα Hoka running παπούτσια σου σαν καινούργια επιλέγοντας, ειδικά καθαριστικά παπουτσιών σε υγρό, σπρέι ή πανάκια καθαρισμού. Μπορείς επίσης να καθαρίσεις με ένα υγρό πανάκι έναν ήπιο λεκκέ, ενώ με ήπιο απορρυπαντικό και μαλακή βούρτσα έναν έντονο λεκκέ, ξεβγάζοντάς το με χλιαρό νερό και αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά.

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος σε Hoka running παπούτσια;

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος στα Hoka running παπούτσια, αρχικά θα πρέπει να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι, κάνοντας τις μετρήσεις του ποδιού σου και την αντιστοιχεία. Σε περίπτωση που θέλεις να τα δοκιμάσεις στο φυσικό μας κατάστημα, μπορείς να το επισκεπτείς απογευματινές ώρες με τις κάλτσες που φοράς συνήθως. Για σένα που θα κάνεις online την παραγγελία σου σε περίπτωση ασττοχία μεγέθους, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν επιστροφής.



Τι είδη Hoka θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store θα βρεις κορυφαία αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο Hoka για άνδρες και γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Hoka παπούτσια τρεξίματος για running καθημερινό ή μαραθωνίου και trail running ιδανικά για λασπώδης και βραχώδης έδαφος. Επίσης θα βρεις Hoka running παπούτσια για long run, training και racing, ανάλογα με τους στόχους σου. Χαρακτηριστικό των Hoka running παπουτσιών είναι η ενισχυμένη και ιδιαίτερα ανθεκτική εξωτερική τους σόλα και οι προηγμένες τεχνολογίες που συνοδεύουν τα Hoka παπούτσια.

Ποιες collections της Hoka έχει να μου προτείνει το Rundome;

Στην Rundome γκάμα μας θα βρεις κορυφαίες collections σε Hoka παπούτσια για τρέξιμο σε Hoka Bondi, Hoka Bondi 8, Hoka Clifton, Hoka Fly Carbon X 3, Hoka Glide, Hoka Glide Clifton 9, Hoka Mach 5, Hoka Rincon 3, Hoka Sky Run Challenger Atr 6, Hoka Sky Run Challenger Atr 7, Hoka Speedgoat 5. Επίλεξε λοιπόν μέσα από τις Hoka collections την αγαπημένη σου και σπάσε τα ρεκόρ.

Ποια Hoka running shoes θα βρω στο Rundome;

Ανακάλυψε Hoka running shoes για άνδρες και γυναίκες είτε για αρχάριους είτε για pro runners. Βρες Hoka running shoes ανδρικά και γυναικεία που είναι ιδανικά για καθημερινό τρέξιμο, αγώνες δρόμου- μαραθώνιο και για trails Hoka running shoes για ανώμαλο έδαφος. Επίσης ανακάλυψε Hoka running shoes ιδανικά για μικρές καθημερινές αποστάσεις, μεσαίες και μεγάλες για εσένα που τρέχεις πάνω από 10 km. Η αίσθηση άνεσης και διαπνοής που θα νιώσεις είναι αξεπέραστη, γι' αυτό απέκτησε σήμερα κιόλας το δικό σου ζευγάρι Hoka running shoes.

Ποια είναι τα πιο specialized Hoka παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Στην μεγάλη running Hoka γκάμα του Rundome.gr θα βρεις specialized Hoka παπούτσια. Για καθημερινό τρέξιμο μπορείς να επιλέξεις τα Hoka Glide Rincon 3 που είναι ιδανικά για runners με μεγάλες προσδοκίες. Για αγώνες δρόμου και άριστε επιδόσεις κατάλληλα είναι τα Hoka Bondi 8 με τις προηγμένες τεχνολογίες και την άνεση που σου προσφέρουν. Κατάλληλα για τρέξιμο σε οποιοδήποτε έδαφος είναι τα Hoka Sky Run Challenger Atr 7. Τέλος κατάλληλα για trail είναι τα Hoka Sky Run Tecton X που σου προσφέρουν πρόσφυση για τρέξιμο σε κάθε έδαφος.

Ποια είναι η ιστορία της Hoka;

Η εταιρεία Hoka έχει καταγωγή από την Γαλλία και εξειδικεύεται στα running παπούτσια. Η παρουσία της εταιρείας Hoka είναι αισθητή στον χώρο του running με τα παπούτσια για τρέξιμο της εταιρείας να λαμβάνουν την εύνοια των καταναλωτών. Η δημοφηλία της εταιρείας ανέβηκε λόγω της υψηλής παραγωγής των running παπούτσιων Hoka με τις υπερμεγέθεις εξωτερικές σόλες, που ονομάζονται "maximalist" παπούτσια λόγω επιπλέον μαξιλαριού. Το κόνσεπτ αυτό ήταν αντίθετο με την τάση των μινιμαλιστικών αθλητικών παπουτσιών για τρέξιμο της εποχής της ίδρυσης της εταιρείας, το 2009. Μέχρι και σήμερα το brand Hoka είναι αρκετά αγαπητό στο κοινό.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2