Φιλτράρισμα με βάση

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

65 259

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Ανακλαστικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Hoka Παπούτσια

από 2
Βρήκαμε 52 προϊόντα
από 2

Ιστορία της Hoka

Η εταιρεία Hoka έχει καταγωγή από την Γαλλία και εξειδικεύεται στα running παπούτσια. Η παρουσία της εταιρείας Hoka είναι αισθητή στον χώρο του running με τα παπούτσια για τρέξιμο της εταιρείας να λαμβάνουν την εύνοια των καταναλωτών. Η δημοφηλία της εταιρείας ανέβηκε λόγω της υψηλής παραγωγής των running παπούτσιων Hoka με τις υπερμεγέθεις εξωτερικές σόλες, που ονομάζονται "maximalist" παπούτσια λόγω επιπλέον μαξιλαριού. Το κόνσεπτ αυτό ήταν αντίθετο με την τάση των μινιμαλιστικών αθλητικών παπουτσιών για τρέξιμο της εποχής της ίδρυσης της εταιρείας, το 2009. Μέχρι και σήμερα το brand Hoka είναι αρκετά αγαπητό στο κοινό.

Τι είδη Hoka θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store θα βρεις κορυφαία αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο Hoka για άνδρες και γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Hoka παπούτσια τρεξίματος για running καθημερινό ή μαραθωνίου και trail running ιδανικά για λασπώδης και βραχώδης έδαφος. Επίσης θα βρεις Hoka running παπούτσια για long run, training και racing, ανάλογα με τους στόχους σου. Χαρακτηριστικό των Hoka running παπουτσιών είναι η ενισχυμένη και ιδιαίτερα ανθεκτική εξωτερική τους σόλα και οι προηγμένες τεχνολογίες που συνοδεύουν τα Hoka παπούτσια.

Ποιές collections της Hoka έχει να μου προτείνει το Rundome;

Στην Rundome γκάμα μας θα βρεις κορυφαίες collections σε Hoka παπούτσια για τρέξιμο σε Hoka Bondi, Hoka Bondi 8, Hoka Clifton, Hoka Fly Carbon X 3, Hoka Glide, Hoka Glide Clifton 9, Hoka Mach 5, Hoka Rincon 3, Hoka Sky Run Challenger Atr 6, Hoka Sky Run Challenger Atr 7, Hoka Speedgoat 5. Επίλεξε λοιπόν μέσα από τις Hoka collections την αγαπημένη σου και σπάσε τα ρεκόρ.

Ποια Hoka running shoes θα βρω στο Rundome;

Ανακάλυψε Hoka running shoes για άνδρες και γυναίκες είτε για αρχάριους είτε για pro runners. Βρες Hoka running shoes ανδρικά και γυναικεία που είναι ιδανικά για καθημερινό τρέξιμο, αγώνες δρόμου- μαραθώνιο και για trails Hoka running shoes για ανώμαλο έδαφος. Επίσης ανακάλυψε Hoka running shoes ιδανικά για μικρές καθημερινές αποστάσεις, μεσαίες και μεγάλες για εσένα που τρέχεις πάνω από 10 km. Η αίσθηση άνεσης και διαπνοής που θα νιώσεις είναι αξεπέραστη, γι' αυτό απέκτησε σήμερα κιόλας το δικό σου ζευγάρι Hoka running shoes.

Ποια είναι τα πιο specialized Hoka παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Στην μεγάλη running Hoka γκάμα του Rundome.gr θα βρεις specialized Hoka παπούτσια. Για καθημερινό τρέξιμο μπορείς να επιλέξεις τα Hoka Glide Rincon 3 που είναι ιδανικά για runners με μεγάλες προσδοκίες. Για αγώνες δρόμου και άριστε επιδόσεις κατάλληλα είναι τα Hoka Bondi 8 με τις προηγμένες τεχνολογίες και την άνεση που σου προσφέρουν. Κατάλληλα για τρέξιμο σε οποιοδήποτε έδαφος είναι τα Hoka Sky Run Challenger Atr 7. Τέλος κατάλληλα για trail είναι τα Hoka Sky Run Tecton X που σου προσφέρουν πρόσφυση για τρέξιμο σε κάθε έδαφος.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2