Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

8 180

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Brooks Running Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

από 2
Βρήκαμε 51 προϊόντα
από 2

Ιστορία της Brooks

Η ιστορία των Brooks παπουτσιών ξεκινάει το 1914 ένα μικρό εργοστάσιο στη Φιλαδέλφεια που κατασκεύαζε παντόφλες μπαλέτου και παπούτσια μπάνιου. Το 1921 δημιουργεί παπούτσια για πιο mainstream αθλήματα με παπούτσια για μπέιζμπολ, τα οποία θα συνεχίσουν να φοριούνται από ομάδες πρωταθλήματος και διάσημους αθλητές όπως ο Mickey Mantle. Το 1929 δημιούργησε Roller skates και το 1930 ποδοσφαιρικά παπούτσια με σχαράκια. Το 1938 δημιούργησε παιδικά παπούτσια και με την πάροδο του χρόνου δημιουργούσε όλο ένα και περισσότερα. Η ανατροπή έγινε το 1972 στα παπούτσια για τρέξιμο Brooks, με τον Yale Frank Shorter να κερδίζει τον Ολυμπιακό Μαραθώνιο. Το 1974 έφτιαξε τα running Brooks shoes Villanova για δρομείς με στόχο και όραμα. Από το 1980 και μετέπειτα η προσοχή των Brooks running παπουτσιών ήταν στα παπούτσια για τρέξιμο εμπλουτίζοντάς τα με μια σειρά τεχνολογιών. Το 2001 η Brooks είχε πλήρης δέσμευση για το τρέξιμο, ενώ το 2018 με τα GuideRails 2.0 η Brooks αποκαλύπτει μια εντελώς νέα προσέγγιση για την υποστήριξη της τεχνολογίας που αγκαλιάζει την ατομικότητα που είναι εγγενής στον βηματισμό κάθε δρομέα. Το 2020 η Brooks σχεδιάζει μπουστάκια ειδικά για τρέξιμο, υποστηρίζοντας και τις πιο απαιτητικές αθλήτριες. Η Brooks είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που εστιάζουν στην βελτίωση των running επιδόσεων.

Τι είδη Brooks θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store, θα βρεις παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για τρέξιμο, για άνδρες και γυναίκες, για κάθε εποχή. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Brooks Παπούτσια, T-Shirts, Μπλούζα με κουκούλα, αντιανεμικά, κολάν, κάλτσες, μπουστάκια, biker shorts, σορτς-βερμούδες, αμάνικα και άλλα που θα σε βοηθήσουν να έχεις την άνεση που χρειάζεσαι και την απόδοση για έναν δυναμικό αγώνα.

Ποια collections της Brooks έχει να μου προτείνει το Rundome;

Στην γκάμα του Rundome.gr θα ανακαλύψεις Brooks collections σε Brooks Cascadia 16, Brooks Trace 2, Brooks Adrenaline Gts 22, Brooks Caldera 6, Brooks Ghost, Brooks Ghost 14, Brooks Ghost 15, Brooks Glycerin, Brooks Glycerin 20 και Brooks Hyperion Tempo. Βρες το προϊόν που θέλεις μέσα από την Brooks collection και ανανέωσε την αθλητική συλλογή σου.

Ποια Brooks running shoes θα βρω στο Rundome;

Ανακάλυψε κορυφαία Brooks running shoes για Long Run, Racing & Training, για αρχάριους και για pro runners. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Brooks running shoes για έδαφος Running, Track&Field, Trail Running. Διάλεξε αυτό που σε εξυπηρετεί με το drop που σε βολεύει το βάρος και την εφαρμογή. Θα βρεις Brooks παπούτσια για τρέξιμο με υποστήριξη Neutral (ουδέτερη) ή Stability (σταθερή). Βρες ανδρικά και γυναικεία Brooks running παπούτσια και άσε την άνεση να είναι σύμμαχός σου.

Ποια είναι τα πιο specialized Brooks παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Για εσένα που ψάχνεις τα πιο specialized Brooks παπούτσια τρεξίματος έχουμε να σου προτείνουμε τα εξής. Αρχικά είτε για long run, racing & training, μπορείς να επιλέξεις Brooks Glycerin 20 παπούτσια για τρέξιμο τα οποία σου προσφέρουν μέγιστη διαπνοή και άνεση, διαθέτουν μια σειρά από πλούσιες τεχνολογίες, ενώ είναι κατάλληλα υποστήριξη ουδέτερου πέλματος. Για τρέξιμο με προσαρμοσμένη προσγείωση μια καλή επιλογή είναι τα Brooks Ghost 15 που παρέχουν υποστήριξη, προστασία και μείωση του συνολικού βάρους και μια σειρά τεχολογιών. Για εσένα που τρέχεις σε ανώμαλο έδαφος ιδανικά είναι τα Brooks Cascadia 16 για Trail, τα οποία παρέχουν πρόσφυση σε υγρές και στεγνές επιφάνειες και μια σειρά τεχνολογιών που συμβάλουν στην άνεση.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2