Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 280

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Ανακλαστικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

New Balance Παπούτσια & Ρούχα για Τρέξιμο

από 2
Βρήκαμε 64 προϊόντα
από 2

Ιστορία της New Balance

Η ιστορία της New Balance ξεκινάει το 1906 κατά την ίδρυσή της, ως «New Balance Arch Support Company» από τον Βρετανό William J. Riley. Το πρώτο New Balance παπούτσι που έγινε γνωστό είναι το 1960 το «Trackster» που έχει αφήσει έως και σήμερα το στίγμα του. Το 1972 ο Ελληνοαμερικανός Jim Davis, γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αθλητικών υποδημάτων στον κόσμο, επέλεξε να εξαγοράσει την εταιρεία την ημέρα του Μαραθώνιου της Βοστώνης. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η New Balance έκανε «πάταγο» κι έγινε παγκοσμίως από τις top εταιρίες αθλητικών ειδών. Δεν άργησε να μπει στη «λίστα» των Top Brands, καθώς στις αρχές του ’80, τόσο οι πωλήσεις όσο και η σειρά των προϊόντων ξεκίνησαν να διαθέτουν ακόμα περισσότερη τεχνολογία καθώς και υλικά πρώτης ποιότητας. Το κοινό γινόταν ολοένα και πιο πιστό τη New Balance, με αποτέλεσμα η ίδια να διευρύνει τα σχέδιά της. Το 2015 η εταιρία, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Liverpool. Μέχρι και σήμερα η εταιρία New Balance είναι γνωστή τόσο στον χώρο των αθλητικών ειδών όσο και στον χώρο των casual & lifestyle προϊόντων.

Τι είδη New Balance θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις New Balance ρούχα & παπούτσια για άνδρες και γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις υψηλής ποιότητας παπούτσια τρεξίματος New Balance για έμπειρους και για αρχάριους αθλητές αλλά και για κάθε είδος τρεξίματος. Από ρούχα θα βρεις New Balance T-shirts, κολάν, σορτς, αμάνικες μπλούζες, ζακέτες και πολλά άλλα που θα συμβάλλουν στην αξεπέραστη αίσθηση άνεσης και διαπνοής που χρειάζεσαι σε κάθε running session σου. Ανανέωσε την New Balance συλλογή σου μέσα από την εξειδικευμένη γκάμα του Rundome.gr και νιώσε την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει.

Ποιές collections της New Balance έχει να μου προτείνει το Rundome;

Ανακάλυψε κορυφαίες New Balance collections σε New Balance 410v7, New Balance Fresh Foam, New Balance Fresh Foam 680v7, New Balance Fresh Foam X More V4, New Balance Fresh Foam-X 1080v12, New Balance Fresh Foam-X Hierro v7, New Balance FuelCell RC Elite V3, New Balance Hierro, New Balance Nitrel V5. Επίλεξε το ιδανικό running New Balance παπούτσι μέσα από τις collections New Balance και σπάσε το ρεκόρ σου.

Ποια New Balance running shoes θα βρω στο Rundome;

Στον παράδεισο των running παπουτσιών το Rundome.gr θα βρεις New Balance running shoes ανδρικά και γυναικεία, για αρχάριους αλλά και για pro runners. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις New Balance running shoes για καθημερινό τρέξιμο, αγώνες δρόμου και τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο. Θα βρεις New Balance running shoes για μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις με προηγμένες τεχνολογίες και παπούτσια New Balance που σου προσφέρουν μέγιστη διαπνοή, αντικραδασμική προστασία, μαλακό πάτημα και πολλά άλλα που θα σε ωφελήσουν σε κάθε running σου.

Ποια είναι τα πιο specialized New Balance παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Στο Rundome.gr θα βρεις New Balance running παπούτσια specialized. Πιο συγκεκριμένα για begginers και για ουδέτερο πρηνισμό κατάλληλα είναι τα New Balance Fresh Foam Kaiha. Για εντός και εκτός δρόμου είναι τα New Balance 410V7 που είναι κατάλληλα για αρχάριους. Τα New Balance Shando είναι ιδανικά για ημιμαραθώνιο και διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες. Για έμπειρους δρομείς είναι τα New Balance Fresh Foam X More V4 που σου παρέχουν αυξημένη αντικραδασμική προστασία και άνεση χάρη στην ενισχυμένη σόλα του. Κατάλληλα για pro runners για εξαιρετική ανθεκτικότητα αντικραδασμική προστασία και κατάλληλα για κάθε έδαφος είναι τα New Balance Fresh Foam X More Trail v2. Φυσικά όποιο New Balance παπούτσι και να επιλέξεις θα κάνεις το δικό σου deal στην άνεση και στην προστασία των ποδιών σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2