Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Λειτουργίες

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

29 999

Τεχνολογία

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Hyperice Αθλητιατρικά

Βρήκαμε 23 προϊόντα

Ιστορία της Hyperice

Η εμφάνιση της εταιρείας Hyperice έγινε το 2010 από τον ιδρυτή της Anthony Katz. Η Hyperice το 2010 δημιούργησε την πρώτη φορητή συσκευή συμπίεσης πάγου. Προσπαθώντας να σκεφτεί λύσεις για πιθανούς τρόπους ανακούφισης των αθλητών ο Anthony Katz, έκανε έρευνα και πήρε την γνώμη από διάφορους αθλητές κατασκευάζοντας τα πρώτα καινοτόμα προϊόντα. Το 2012 ξεκινά επίσημα το site Hyperice.com παρουσιάζοντας μια σειρά από σύγχρονα τεχνολογικά μηχανές μασάζ και αποκατάστασης. Το 2013 οι συσκευές Hyperice γίνονται απαραίτητες από αθλητές με έντονη αθλητική δραστηριότητα. Το 2016 τα Hyperice προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν σε δημοφιλή γυμναστήρια, επαγγελματικές αθλητικές ομάδες, προπονητικές εγκαταστάσεις και ομάδες ΗΠΑ και διεθνούς εμβέλειας.

Τι είδη Hyperice θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store, θα βρεις Hyperice είδη που είναι κατάλληλα για μυϊκή αποκατάσταση, προθέρμανση, ανακούφιση από τους πόνους και με άλλες ιδιότητες που είναι ιδανικές για όλο το σώμα ή για μεμονωμένα μέλη του σώματος (μέση, ώμους, πόδια). Βρες συσκευές Hyperice με παγοθεραπεία, καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και συσκευές με θερμότητα. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις συσκευές με θεραπεία με θερμότητα, κυλίνδρους μασάζ, μασάζ με δόνηση, μπάλες μασάζ, συμπίεση με αέρα και συμπίεση με ψύξη. Θα βρεις συσκευές που είναι φορητές, συνδέονται με bluetooth ή wifi. Τέλος θα βρεις Hyperice μπαταρίες και φορτιστές.

Ποια είναι τα πιο specialized Hyperice αθλητιατρικά είδη που μου προτείνετε;

Στο Rundome.gr θα βρεις specialized Hyperice αθλητιατρικά είδη που θα σε ανακουφίσουν από τους πόνους και θα σε προετοιμάσουν πριν την προπόνησή σου. Μερικά που σου προτείνουμε είναι τα παρακάτω: Για αποκατάσταση, μασάζ, ανακούφιση από τους πόνους και προθέρμανση κατάλληλη είναι η συσκευή μασάζ Hyperice Hypervolt Go 2, τριών ταχυτήτων που είναι ιδανική για όλο το σώμα. Για την προθέρμανση και την αποθεραπεία σου αλλά και για σύσφιξη μυών όπου κι αν είσαι είναι η συσκευή Hyperice Vyper Go Bluetooth, που συνδέεται μέσω Bluetooth® στην εφαρμογή Hyperice και έχει κυλινδρικό σχήμα. Για εξειδικευμένο μασάζ στους ώμους κατάλληλη είναι η συσκευή Hyperice Venom Σύστημα Θεραπείας με Θερμότητα που διαθέτει ειδική συσκευή για κάθε μεριά του ώμου. Για αποθεραπεία των πονεμένων μυών, χαλάρωση ολόκληρου του σώματος και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος ιδανική είναι η μπάλα Hyperice Hypersphere.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2