Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

47 175

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Παπούτσια Στίβου

Βρήκαμε 18 προϊόντα

Τι Γυναικεία Παπούτσια για Στίβο θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store θα βρεις Top γυναικεία παπούτσια στίβου για κάθε προτίμηση. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις γυναικεία παπούτσια στίβου με καρφιά spikes ή χωρίς, με πλάκα ρητίνης ή σόλα από καουτσούκ με προεξοχές που θα απογειώσουν κάθε τρέξιμό σου. Θα βρεις παπούτσια γυναικεία στίβου που θα απογειώσουν τις επιδόσεις σου και θα σε βοηθήσουν στο sprint. Ανακάλυψε μοντέρνα και τελευταίας τενχολογίας γυναικεία παπούτσια στίβου για beginners και για pro αθλητές, για long run, racing ή training τρέξιμο και κάνε σήμερα κιόλας την αγορά σου, εύκολα και γρήγορα.

Ποια Παπούτσια Γυναικεία είναι κατάλληλα για Στίβο;

Για τον στίβο κατάλληλα παπούτσια γυναικεία είναι αυτά που η σόλα τους ενδείκνυται για ταρτάν. Πιο συγκεκριμένα τα παπούτσια στίβου με καρφιά (spikes) είναι ιδανικά για ταρτάν και ταχύτητα αλλά και τα παπούτσια στίβου με πλάκα ρητίνης ή σόλα με προεξοχές. Φυσικά οι τεχνολογίες που διαθέτουν τα παπούτσια βοηθάνε τις επιδόσεις σου, δίνοντας πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό, ενώ η υποστήριξη προσθέτει επιπλέον bonus στις επιδόσεις σου. Μερικά από τα γυναικεία παπούτσια στίβου που είναι κατάλληλα είναι τα Nike Zoom Rival Waffle 5 καθώς διαθέτουν σόλα με προεξοχές και είναι κατάλληλα για δρομείς που θέλουν ανθεκτική πρόσφυση χάρη στο μοτίβο waffle. Άλλο ένα γυναικείο παπούτσι στίβου που είναι ιδανικό για προχωρημένες pro αθλήτριες στίβου είναι τα Brooks Draft Xc με μαλακό πάτο για άνεση και ξεκούραση, 6 αφαιρούμενα καρφάκια. Εάν θέλεις παπούτσια στίβου γυναικεία με βιώσιμα υλικά στηρίζοντας παράλληλα και την βιώσιμη ανάπτυξη ιδανικά είναι τα adidas Performance Adizero.

Τι Brands σε Παπούτσια Γυναικεία για Στίβο θα βρω στο Rundome;

Ανακάλυψε μέσα από το Rudnome.gr, Top Brands σε γυναικεία παπούτσια στίβου όπως Nike, Asics, Brooks, adidas sportswear και μέσα από collections όπως Nike Air Zoom Victory. Βρες τα πιο μοντέρνα χρώματα σε γυναικεία παπούτσια στίβου όπως μαύρο, μπλε, κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, άσπρο και πολλά άλλα και επίλεξε το ιδανικό παπούτσι στίβου για σένα.

Υπάρχουν διαθέσιμα Γυναικεία Παπούτσια με Καρφιά για Στίβο;

Διάλεξε το τέλειο καρφί σε γυναικεία παπούτσια στίβου με καρφιά ως σπρίντερ ή αλτης, για την μέρα του αγώνα είτε για τις προπονήσεις σου μόνο από το Rundome.gr. Η κατάλληλη επιλογή γυναικείων παπουτσιών στίβου παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στις επιδόσεις και τις προπονήσεις σου, αλλά και στην αποφυγή τραυματισμών. Στο Rundome.gr θα βρεις γυναικεία παπούτσια στίβου ενσωματωμένα ή αφαιρούμενα καρφιά, με πιο μαλακό καρφί ή πιο σκληρό, για μέγιστη ταχύτητα. Τα σκληρά καρφιά είναι ιδανικά για αγωνιστική διαδρομή ενώ τα μαλακά για καθημερινές διαδρομές. Επίλεξε γυναικεία παπούτσια με spikes και ετοιμάσου να σπάσει τα ρεκόρ, μόνο μέσα από το Rundome.gr.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2