Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

53 182

Use

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Παπούτσια για Trail Running

από 3
Βρήκαμε 85 προϊόντα
από 3

Θα βρω στο Rundome Ανδρικά Παπούτσια για Trail Running;

Εαν είσαι λάτρης της φύσης και σου αρέσει το τρέξιμο σε ανώμαλο έδαφος τότε στο Rundome.gr, το No1 online running store θα βρεις τα κατάλληλα ανδρικά παπούτσια trail running για σένα. Τα παπούτσια για ορεινό ή ανώμαλο δρόμο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του αθλητικού εξοπλισμού καθώς χρειάζεται να προσφέρουν την κατάλληλη πρόσφυση και σταθερότητα στο πόδι σου.

Ποια Ανδρικά Παπούτσια είναι κατάλληλα για Trail Running;

Επειδή το trail running γίνεται σε πιο ανώμαλα εδάφη, με κλίσεις εδάφους, μαλακό χώμα κ.α ιδιαιτερότητες θα πρέπει να γίνει σωστή επιλογή του παπουτσιού ώστε να προστατευτείς από πιθανούς τραυματισμούς. Τα ανδρικά παπούτσια για trail running που θα βρεις στο Rundome.gr, το No1 online running store θα σου προσφέρουν την σταθερότητα που χρειάζεσαι καθώς έχουν αρκετά και πυκνά στρώματα μεταξύ σόλας και ποδιού ώστε να αποφύγεις τους τραυματισμούς.

Ποιες Μάρκες σε Παπούτσια Ανδρικά Trail Running θα βρω στο Rundome;

Nike, adidas Terrex, Hoka, Asics, Brooks, Saucony, On, ALTRA είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που θα βρεις στο Rundome.gr. Είναι κάποιες από αυτές που έχουν επενδύσει στην υψηλή κατασκευή και σχεδιασμό trail running ανδρικών παπουτσιών και οι οποίες στοχεύουν στην απορρόφηση κραδασμών και στην αντοχή λόγω του διαφορετικού και δύσβατου εδάφους.

Πώς να επιλέξω τα κατάλληλα Ανδρικά Παπούτσια για Trail Running;

Όλοι μπορούν να τρέξουν σε ομαλό ή ορεινό έδαφος αρκεί να έχουν τα κατάλληλα trail running ανδρικά παπούτσια. Αρκεί να γνωρίζουν τις συνθήκες που θα επικρατούν όπως, το έδαφος, οι κλίσεις, το νερό είναι παράγοντες βασικοί που επηρεάζουν την επιλογή των trail running ανδρικών παπουτσιών. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια για την επιλογή του παπουτσιού είναι αν το θέλουμε να είναι εύκαμπτο ή άκαμπτο, στενό ή μακρύ καθώς είναι λεπτομέρειες που επηρεάζουν το τρέξιμο και την απόδοση. Τα άκαμπτα παπούτσια με ψηλές προεξοχές πάνω από 5 χιλιοστά, είναι καλύτερα σε τεχνικές διαδρομές με χαμηλή πρόσφυση, αλλά δεν είναι άνετα για τρέξιμο σε αγροτικούς δρόμους ή επίπεδο έδαφος. Ενώ τα εύκαμπτα με προεξοχές από 2 έως 4 χιλιοστά είναι ιδανικά για χωμάτινους δρόμους και πολύ πιο ελαφριά και άνετα αίσθηση.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2