Τιμή

35 49

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Συμπιεστικά Γάμπας

Βρήκαμε 6 προϊόντα

Τι είναι τα συμπιεστικά γάμπας;

Τα συμπιεστικά γάμπας είναι τα "μανίκια" γάμπας που είναι ιδανικά τόσο για πριν την άσκηση όσο και για την αποθεραπεία. Διαθέτουν εύκολη εφαρμογή και για σένα που είσαι δρομέας, θα γίνει must have αξεσουάρ. Βρες στο Rundome.gr, το No1 online running store συμπιεστικά γάμπας για κάθε φύλο σε μοντέρνα χρώματα για να ταιριάζουν στο αθλητικό outfit σου, όσο απολαμβάνεις τα oφέλη.

Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσω συμπιεστικά γάμπας;

Τα συμπιεστικά γάμπας είναι ιδανικά για πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια της άσκησης. Προωθεί την φλεβική κυκλοφορία κατά 20%, αποτρέποντας το πρήξιμο των ποδιών και την κούραση. Η συμπίεση επίσης, είναι κατάλληλη εάν πάσχεις από φλεβικές παθολογίες.

Ποιος είναι ο σκοπός των συμπιεστικών γάμπας;

Ο σκοπός των συμπιεστικών γάμπας είναι να βελτιώσουν την φλεβική κυκλοφορία και να προστατεύσουν τα πόδια σου από τους κραδασμούς. Ασκούν μεγαλύτερη πίεση στα εξωτερικά μέρη, όπως τους αστραγάλους, μειώνοντας την πίεση που κινείται προς τα πάνω σταδιακά. Αυτό λοιπόν βοηθάει στην μείωση της κούρασης, αλλά και στην αποκατάσταση. Συνοπτικά τα συμπιεστικά γάμπας μειώνουν τη μυϊκή κόπωση, βελτιώνουν την κυκλοφορία, μειώνουν τις κράμπες, μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμούς και τέλος ελέγχουν τη θερμοκρασία.

Πώς επιλέγω το κατάλληλο μέγεθος συμπιεστικών γάμπας;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο συμπιεστικό θα παρατηρήσεις ότι το μέγεθος που συνίσταται δεν καθορίζεται από τις κανονικές μετρήσεις αλλά από τον δείκτη μάζας σώματος, χρησιμοποιώντας το ύψος και τα κιλά για να εφαρμόζουν άρτια στο σώμα σου. Διαθέτουν σφιχτή εφαρμογή, χωρίς να περιορίζουν τις κινήσεις σου. Σημαντικό είναι να εφαρμόζουν σωστά για να έχεις άνεση και υποστήριξη.

Πόση ώρα την ημέρα πρέπει να φοράω τα συμπιεστικά γάμπας;

Τα συμπιεστικά γάμπας μπορείς να τα φοράς καθ' όλη την διάρκεια του τρεξίματός σου. Ωστόσο για την αποκατάσταση καλό είναι να τα φοράς 2-3 μάξιμουμ. Για εσένα που θέλεις να κοιμηθείς με τα συμπιεστικά μπορείς μόνο εάν δεν έχεις καρδιακά και αρτηριακά προβλήματα, κατόπιν παρότρυνσης με τον γιατρό σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2