Brand

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 50

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ζώνες Τρεξίματος

από 2
Βρήκαμε 43 προϊόντα
από 2

Τι Ζώνες Τρεξίματος θα ανακαλύψω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα ανακαλύψεις ζώνη τρεξίματος για κάθε ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις ζώνη τρεξίματος για μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, με θήκες και με χωρητικότητα που εξυπηρετεί στο να κουβαλάς μαζί σου τα απαραίτητα. Με τις ζώνες τρεξίματος μπορείς να αποθηκεύσεις μικρά σου αντικείμενα όπως νερό, τζελάκια ισοτονικά, χρήματά, το κινητό τηλέφωνό σου και άλλα που επιτρέπουν να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα και να παραμένεις συγκεντρωμένος στο running σου. Η ζώνη τρεξίματος εξασφαλίζει άνεση στην προπόνησή σου, βρίσκοντας τες και σε ανατομικό σχήμα που δεν περιορίζει το running σου.

Τι είδους Ζώνες είναι κατάλληλες για Τρέξιμο;

Για εσένα που θέλεις να κάνεις ένα πολύωρο τρέξιμο κατάλληλη επιλογή είναι οι ζώνες τρεξίματος που διαθέτουν πολλαπλές θήκες για να έχεις ό,τι χρειάζεσαι τις ώρες που τρέχεις. Με τις ζώνες πολλαπλών θηκών μπορείς να αποθηκεύσεις το κινητό σου τηλέφωνο, παγούρι νερού αλλά και μικρά αντικείμενα που χρειάζεσαι για την επιπλέον άνεσή σου. Για ένα καθημερινό σύντομο τρέξιμο μπορείς να επιλέξεις μια ζώνη για τρέξιμο με λίγες θήκες. Για εσένα που τρέχεις βραδινές ώρες κατάλληλη ζώνη μέσης είναι αυτή που διαθέτει ανακλαστικές λεπτομέρειες για να υπάρχει ορατότητα στο σκοτάδι. Για εσένα που θέλεις να τρέξεις σε εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς ιδανική ζώνη τρεξίματος είναι μια σε μικρό μέγεθος που εφαρμόζει ακριβώς στη μέση σου ούτως ώστε να υπάρχει περισσότερη σταθερότητα. Επίσης μπορείς να επιλέξεις ζώνη μέσης σε στυλ ιμάντα που διαθέτει θήκες μόνο για να αποθηκεύσεις τζελ χωρίς να μειώνουν στιγμή από την αντοχή σου, προσφέροντας την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Υπάρχουν διαθέσιμες Ζώνες για Τρέξιμο πολλαπλών χρήσεων;

Στο Rundome.gr το κορυφαίο site με running προϊόντα θα βρεις ζώνες μέσης πολλαπλών χρήσεων. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις ζώνη μέσης που εξυπηρετεί αντί για τσαντάκι μέσης αλλά θα βρεις και τσάντες μέσης κατασκευασμένες με αδιάβροχο ύφασμα που εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνεις στεγνός και ο εξοπλισμός σου θα παραμείνει προστατευμένος. Σε μια ζώνη μέσης μπορείς να αποθηκεύσεις το κινητό σου τηλέφωνο, παγούρι νερού και άλλα μικρά σου αντικείμενα κάνοντας την running εμπειρία σου μοναδική.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2