Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

53 170

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Παπούτσια για Trail Running

από 2
Βρήκαμε 39 προϊόντα
από 2

Θα βρω στο Rundome Γυναικεία Παπούτσια για Trail Running;

Στο Rundome.gr τον παράδεισο των running παπουτσιών θα βρεις κορυφαία γυναικεία παπούτσια για trail running προπονήσεις ή αγώνες. Από εσένα που ξεκινάς τις πρώτες σου trail running προπονήσεις μέχρι και εσένα που είσαι έμπειρος αθλητής θα βρεις αυτό που θέλεις μέσα από την μεγάλη Rundome γκάμα.

Ποιά Παπούτσια Γυναικεία είναι κατάλληλα για Trail Running;

Τα γυναικεία trail running παπούτσια προπόνησης πρέπει να είναι αρχικά κατάλληλα για ανώμαλο, βραχώδης και λασπώδης έδαφος ώστε να έχουν την ανθεκτικότητα και την υποστήριξη που χρειάζεσαι σε κάθε σου προπόνηση. Πιο συγκεκριμένα στο Rundome.gr θα βρεις trail running παπούτσια με τεχνολογίες όπως, τεχνολογία Toe Protect που προστατεύει τα δάχτυλα από μικροεμπόδια, τεχνολογία Mud Contagrip® για μέγιστη πρόσφυση σε λασπωμένες, μαλακές, τραχιές επιφάνειες, σύστημα Dynamic Fit στο μέσο του πέλματος που αγκαλιάζει και στηρίζει το πόδι καθώς τρέχεις σε βραχώδη μονοπάτια, GORE-TEX που κρατά τα πόδια σου στεγνά -τόσο από έξω, όσο και από μέσα και άλλες πολλές που θα πάνε τις επιδόσεις σου, σε next level. Θα βρεις επίσης γυναικεία trail running παπούτσια, με εξωτερική ανθεκτική σόλα με καρφιά 4 mm ( της Hoka), με εξωτερική σόλα Vibram για μοναδική πρόσφυση στο έδαφος, καθώς και άλλα παπούτσια με πολλά πλεονεκτήματα.

Ποιές Μάρκες σε Παπούτσια Γυναικεία Trail Running θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις Top brands σε γυναικεία trail running παπούτσια όπως Nike, New Balance, ALTRA, Asics, Brooks, Hoka, Salomon, Under Armour και σε μοντέρνα χρώματα όπως μαύρο, πράσινο, πορτοκαλί, πολύχρωμο, μπλε, μωβ, ροζ για να ανανεώσεις την δική σου trail running συλλογή.

Πώς να επιλέξω τα κατάλληλα Παπούτσια για Trail Running Γυναικεία;

Για να κάνεις την σωστή επιλογή μεγέθους στα γυναικεία trail running παπούτσια πρέπει αρχικά να βρεις το σωστό μέγεθος για σένα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για αποφυγή τραυματισμών. Έπειτα πρέπει να διαλέξεις trail παπούτσια βάση του drop που σε εξυπηρετεί και να διαλέξεις trail shoes με σόλα ανάλογα το έδαφος που θα τρέξεις. Για τα πρώτα σου βήματα μπορείς να επιλέξεις trail παπούτσια με ενισχυμένη σόλα, ενώ για εσένα που είσαι πιο έμπειρη στο trail μπορείς να επιλέξεις πιο εξειδικευμένα παπούτσια με τεχνολογίες και σόλα που είναι ιδανική για βραχώδης επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν ανακλαστικές λεπτομέρειες για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ορατότητα.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2