SUUNTO Smartwatches

Ιστορία της Suunto

Η Suunto ιδρύθηκε από τον Φινλανδό τυχοδιώκτη, ο οποίος ήταν δυσαρεστημένος με την τεχνολογία του 1936 και εφηύρε μια πυξίδα γεμάτη υγρά με μια πιο σταθερή, πιο ακριβή βελόνα. Ήταν επαναστάτης. Και δεν χάθηκε ποτέ. Η Suunto σήμερα είναι μια φινλανδική εταιρεία που κατασκευάζει και εμπορεύεται αθλητικά ρολόγια, υπολογιστές κατάδυσης, πυξίδες και όργανα ακριβείας. Με έδρα τη Βάνταα της Φινλανδίας, η Suunto απασχολεί περισσότερα από 300 άτομα σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τη φινλανδική λέξη suunta, που σημαίνει «κατεύθυνση» ή «μονοπάτι», ή στην πλοήγηση, «ρουλεμάν» ή «κατεύθυνση». Στο Rundome.gr θα βρεις Suunto έξυπνα ρολόγια με πολλαπλές χρήσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Τι είδη Suunto θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store, θα βρεις Suunto Smartwatches για άνδρες και γυναίκες και ζώνη καρδιακών παλμών. Ανακάλυψε Suunto ρολόγια από ανοξείδωτο ατσάλι, μεταλλικά και σιλικόνης. Θα βρεις πολλαπλές λειτουργίες στα Suunto ρολόγια όπως μικρόφωνο, παρακολούθηση Κύκλου, οθόνη Αφής, ανέπαφη Πληρωμή, Wi-Fi, GPS, ειδοποίηση εφαρμογών, ένδειξη παλμών, υπολογισμός θερμίδων, καταγραφή δραστηριοτήτων, ασφάλεια, ανίχνευση στρες και πολλά άλλα. Οι λειτουργίες αυτές θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να κάνεις την καθημερινότητα σου ευκολότερη, αλλά να έχεις και μια αποδοτικότερη προπόνηση με ασφάλεια, θέτοντας νέους στόχους κάθε φορά. Επίλεξε Suunto smartwatches με μεγάλο ή μικρό καντράν σε χρώματα όπως πολύχρωμο, μαύρο, μπλε, μπεζ, γκρι, κόκκινο και άσπρο. Τα smartwatches Suunto διαθέτουν συμβατότητα και με Android αλλά και με iOS . Διάλεξε το ιδανικό για εσένα και άσε την τεχνολογία των Suunto smartwatches να διευκολύνει τις ημέρες σου.

Ποια είναι τα πιο specialized Suunto Smartwatches που μου προτείνετε;

Για εσένα που ψάχνεις πιο specialized Suunto Smartwatches με πολλαπλές λειτουργίες, έχουμε να προτείνουμε τα παρακάτω. Ένα έξυπνο ρολόι Suunto με πλούσιες τεχνολογίες είναι το SUUNTO 9 Peak το οποίο διαθέτει πυξίδα, gps και σε προσανατολίζει χωρίς να αγχώνεσαι ότι θα χαθείς σε λάθος μονοπάτια. Επίσης διαθέτει πρόγραμμα προπόνησης και πολλά άλλα προγράμματα, ενώ διαθέτει αδιάβροχη προστασία και συμβατότητα με Android. Για μια κομψή εμφάνιση για όλες τις ώρες μπορείς να επιλέξεις το SUUNTO 5 G1 Graphite Copper, το οποίο διαθέτει πλούσιες τεχνολογίες, πυξίδα, προγράμματα προπόνησης, ένα multi-tasked ρολόι ιδανικό για σένα. Για εσένα που θέλεις ένα ρολόι που να είναι συμβατό και με Android και με iOS, κατάλληλο είναι το SUUNTO 7 Smartwatch, το οποίο διαθέτει εξίσου μια σειρά τεχνολογιών, διαθέτει κομψή εμφάνιση και είναι ιδανικό για τις προπονήσεις σου και την καθημερινότητά σου.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2