Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Υλικό Πλαισίου

περισσότερα... λιγότερα

Σχήμα Σκελετού

περισσότερα... λιγότερα

Τεχνολογία

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

24 100

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

UVEX Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου

Βρήκαμε 31 προϊόντα

Ιστορία της UVEX

Ο όμιλος uvex είναι μια μεσαίου μεγέθους οικογενειακή επιχείρηση. Η εταιρεία Uvex έχει την έδρα του στο Fürth, στη βόρεια Βαυαρία, όπου εδρεύει η πλειοψηφία των εργαζομένων του. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1926 από τον Philipp M. Winter, ο οποίος κατασκεύαζε προστατευτικά γυαλιά στο "Optische-Industrie-Anstalt". Με 2959 υπαλλήλους και 49 θυγατρικές σε 22 χώρες, ο όμιλος uvex πέτυχε πωλήσεις 524 εκατ. ευρώ τη χρήση 2020/21. Η ανάπτυξη και η παραγωγή συγκεντρώνονται στη Γερμανία και την Ευρώπη. Όλα τα προϊόντα uvex χαρακτηρίζονται από τεχνολογική καινοτομία, υψηλή άνεση χρήσης και αδιαμφισβήτητο σχεδιασμό. Αυτό ισχύει - για παράδειγμα - για κράνη σκι, γυαλιά ποδηλασίας, προστασία ακοής και αναπνοής, παπούτσια ασφαλείας και γυαλιά ηλίου της Filtral. Στο Rundome.gr θα βρεις γυαλιά ηλίου Uvex, υψηλής τεχνολογίας που θα σου προσφέρουν απόλυτη προστασία.

Τι είδη UVEX θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, θα βρεις γυαλιά ηλίου Uvex με διάφανο φακό ή καθρέπτη. Ανακάλυψε γυναικεία και ανδρικά Uvex γυαλιά ηλίου με σκελετό κοκκάλινο, πλαστικό, σιλικόνης, σε σχήμα οβάλ, ορθoγώνιο, πεταλούδα, πολύγωνο και τετράγωνο. Βρες Uvex γυαλιά που ταιριάζουν με το πρόσωπό σου, σε μοντέρνα χρώματα και κάνε την δική σου top επιλογή.

Ποια είναι τα πιο specialized UVEX γυαλιά που μου προτείνετε;

Στην γκάμα του Rundome.gr θα βρεις τα πιο specialized UVEX γυαλιά ηλίου που είναι ιδανικά για χειμώνα και καλοκαίρι. Τα Uvex γυαλιά ηλίου είναι ιδανικά τόσο για την καθημερινότητά σου όσο και για τις αθλητικές σου δραστηριότητες. Για εσένα που θέλεις αθλητικά γυαλιά ηλίου Uvex μπορείς να επιλέξεις τα UVEX Sportstyle 114 Unisex τα οποία διαθέτουν χρωματιστό φακό με υψηλή ηλιακή προστασία. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις τα UVEX Lgl 39 Unisex ή τα UVEX Sportstyle 312 τα οποία προσδίδουν κομψότητα στο στυλ σου. Διάλεξε το ιδανικό γυαλί ηλίου Uvex που θέλεις και κάνε την δική σου τοπ επιλογή.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2