Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

9 215

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Use

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Ανακλαστικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

ASICS Παπούτσια και Ρούχα για Τρέξιμο

από 6
Βρήκαμε 202 προϊόντα
από 6

Παπούτσια & Ρούχα για Τρέξιμο ASICS

Κάνε το επόμενο running βήμα σου με αυτοπεποίθηση και άνεση, επιλέγοντας ρούχα,παπούτσια & αξεσουάρ Asics. Βρες γυναικεία και ανδρικά ASICS ρούχα και παπούτσια σε μια μεγάλη γκάμα στο Rundome.gr, το No1 online running store και νιώσε τις επιδόσεις σου να αυξάνονται κατακόρυφα.

Τι είδη/κατηγορίες Asics θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το Νο1 online running store θα ανακαλύψεις κορυφαία είδη σε γυναικεία και ανδρικά ASICS ρούχα, παπούτσια και αθλητικά. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις ASICS παπούτσια για τρέξιμο για αρχάριους και έμπειρους runners αλλά κατάλληλα και για κάθε ανάγκη πρηνισμού, υποπρηνισμού και υπερπρηνισμού. Από ASICS ρούχα θα βρεις υψηλής ποιότητας ρούχα ASICS σε αμάνικες μπλούζες, T-shirts, σορτσάκια, κολάν, μακρυμάνικες μπλούζες και πολλά άλλα κατασκευασμένα από premium υφάσματα και με πολλά από αυτά να διαθέτουν πλούσιες καινοτομίες όπως απομάκρυνση της υγρασίας και μέγιστη διαπνοή. Από ASICS αξεσουάρ θα βρεις ASICS καπέλα, περικάρπια, κάλτσες, τσάντες και άλλα που σε βοηθάνε να οργανώσεις την προπόνησή σου και σε βοηθάνε να έρθεις ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην άνεση όσο πραγματοποιείς τους στόχους σου.

Ποια collections της ASICS έχει να μου προτείνει το Rundome;

Στην μεγάλη γκάμα μας θα ανακαλύψεις top collection σε ASICS Gel, ASICS Gel-Cumulus, ASICS Gel-Cumulus 24, ASICS Gel-Excite 9, ASICS Gel-Kayano, ASICS Gel-Kayano 27, ASICS Gel-Kayano 28, ASICS Gel-Kayano 29, ASICS Gel-Kayano 29 Platinum, ASICS Gel-Nimbus, ASICS Gel-Nimbus 23, ASICS Gel-Nimbus 24, ASICS Gel-Nimbus 24 Platinum, ASICS Gel-Nimbus 25, ASICS Gel-Pulse 13, ASICS Gel-Pulse 14, ASICS Gel-Sonoma 6, ASICS Gel-Venture, ASICS Gel-Venture 8, ASICS Gel-Venture 9, ASICS Gt-1000, ASICS Gt-1000 11, ASICS Kinsei Blast, ASICS Metaspeed Sky 2, ASICS Noosa, ASICS Noosa Tri, ASICS Noosa Tri 14, ASICS Novablast, ASICS Novablast 3, ASICS Novablast 3 Lite-Show, ASICS Platinum Pack, ASICS Trabuco, ASICS Trabuco Max. Επίλεξε το ASICS προϊόν που θέλεις μέσα από τις ASICS collections.

Ποια ASICS running shoes θα βρω στο Rundome;

Στο Rudnome.gr τον παράδεισο των αθλητικών running παπουτσιών θα βρεις ASICS running shoes για κάθε έδαφος και στυλ τρεξίματος. Θα βρεις running shoes ASICS για καθημερινό τρέξιμο, για τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, για μαραθώνιο και για στίβο. Επίσης θα βρεις ASICS παπούτσια για τρέξιμο για μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, αλλά και ASICS running παπούτσια για πόδια με πρηνισμό, υποπρηνισμό κ.α. Βρες ASICS παπούτσια running με το βάρος και το drop που σου ταιριάζει σήμερα κιόλας και έλα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.

Ποια είναι τα πιο specialized ASICS παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Ανακάλυψε exclusive ASICS running παπούτσια για top επιδόσεις. Μερικά που σου προτείνουμε είναι τα ASICS Gel-Nimbus 25 που προσφέρουν μέγιστη αντικραδασμική προστασία και είναι ιδανικά τόσο για καθημερινό τρέξιμο, για έναν απαιτητικό runner, όσο και για αγώνες δρόμου και κατάλληλα για άτομα με υποπρηνισμό. Τα ASICS Superblast είναι επίσης κατάλληλα για αγώνες δρόμου με πλούσιες τεχνολογίες και χαρακτηριστικό τους την υψηλή αναπήδηση. Έπειτα τα ASICS Gel-Trabuco Terra είναι ιδανικά για Trail να προσφέρουν μέγιστη αντικραδασμική προστασία και υποστήριξη για κάθε βήμα. Τα ASICS Hypersprint 8 Sprint είναι ιδανικά για τον στίβο και σε βοηθάνε στο sprint για αξεπέραστες επιδόσεις στην ταχύτητα με μέγιστη αντικραδασμική προστασία και πλάκα ρητίνης που βελτιώνει την ώθηση του σώματος προς τα εμπρός και το κράτημα. Η επιλογή είναι δική σου.

Ποια ρούχα ASICS είναι κατάλληλα για τρέξιμο;

Ανακάλυψε ρούχα ASICS που είναι κατάλληλα για κάθε running session σου, για άνδρες και γυναίκες. Επίλεξε ανάλαφρα ρούχα ASICS με τεχνολογίες όπως απομάκρυνση της υγρασίας και με διαπνέον υφάσματα που θα σου προσφέρουν την ανάλαφρη αίσθηση που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια του running σου.

Ποια είναι η καλύτερη σειρά ASICS running παπουτσιών για αρχάριους;

Βρες μέσα από την γκάμα του Rundome.gr παπούτσια για αρχάριους ASICS μέσα από τις κορυφαίες συλλογές μας. Επίλεξε παπούτσια τρεξίματος ASICS για αρχάρειους από τα πιο δημοφιλή όπως Asics Gel-Kayano 30, ASICS Gel-Excite 10 και Asics Novablast. Οι τεχνολογίες που διαθέτουν θα σε ωθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα με περισσότερη άνεση, ενώ τα παπούτσια ASICS αποτελούν ιδανική επιλογή για begginers runners, προστατεύοντας τα πόδια από πιθανούς τραυματισμούς.

Πως να φροντίσω σωστά τα ASICS running παπούτσια μου;

Για εσένα που θέλεις να διατηρήσεις τα ASICS παπούτσια σου σαν καινούργια, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις ειδικά καθαριστικά παπουτσιών. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο απορρυπαντικό με χλιαρό νερό και κυκλικές κινήσεις για να αφαιρέσεις τους επίμονους λεκκέδες από τα αγαπημένα σου ASICS. Τέλος με όποιον τρόπο κι αν τα καθαρίσεις είναι σημαντικό να μην ξεχνάς ότι δεν ενδείκνυται η χρήση στεγνωτηρίου και είναι προτιμότερο να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά.

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος σε ASICS παπούτσια;

Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις τα ASCIS παπούτσια στο φυσικό μας κατάστημα καταλληλότερη ώρα για δοκιμή είναι η απογευματινή, επιλέγοντας τις κάλτσες που φοράς συνήθως. Από την άλλη για σένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις online την παραγγελία σου, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που υπάρχει στο site μας κάνοντας την αντιστοιχεία με τα εκατοστά του ποδιού σου.

Ποια είναι η ιστορία της ASICS;

Η ιστορία της ASICS ξεκινάει το 1949 από τον Kihachiro Onitsuka απ' όπου πήρε και το όνομά της ως Onitsuka Tiger. Το όνομά της αλλάζει το 1977 από την παροιμία «Anima Sana in Corpore Sano» που μεταφράζεται σε «νους υγιής εν σώματι υγιή» ξεκινώντας την φιλοσοφία ολόκληρης της εταιρείας. Η εταιρεία ASICS δημιούργησε αθλητικά παπούτσια υψηλών επιδόσεων αφήνοντας το δικό της στίγμα στον χώρο του αθλητισμού. Η ASICS το 2013 εμπνεύστηκε ακόμα πιο μοντέρνα και εξελιγμένα σε τεχνολογίες ζευγάρια με μοναδικό design. Σήμερα αποτελεί έναν μια από τις εταιρείες κολοσός στον χώρο των εταιρειών με αθλητικά είδη. Τα μοντέλα της διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες ενώ όλα τα Asics προϊόντα είναι κατασκευασμένα με άριστη τεχνογνωσία. Ιδιαίτερα εμφανής είναι η παρουσία της ASICS στα running προϊόντα αφού τα Asics ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ικανοποιούν τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών runners.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2