Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

70 150

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Use

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Salomon Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ για Τρέξιμο

Βρήκαμε 12 προϊόντα

Ιστορία της Salomon

Η εταιρεία Salomon εδρεύει στο Annecy της Γαλλίας, μια πόλη κοντά στα ελβετικά σύνορα. Η δράση της ξεκινάει από το 1947. Το 1979 η Salomon κατασκεύασε τις δικές της μπότες σκι, ενώ το 1992 εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Albertville της Γαλλίας. Η εταιρεία αποτελεί ένα πάντα σήμα κατατεθέν της ανταγωνιστικής πεζοπορίας, καθώς φορέθηκαν από τον Kilian Jornet που έσπασε το ρεκόρ στο UTMB. Η γκάμα των παπουτσιών Salomon επεκτάθηκε όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο πάντα να προσφέρει ένα ποιοτικό παπούτσι για άτομα που αγαπούν την ύπαιθρο. Το 2011 η εταιρεία παρήγαγε τις μπότες περπατήματος Quest, ένα δημοφιλές μποτάκι που είναι το Mastershoe. Η Salomon διαθέτει μια σειρά από παπούτσια πεζοπορίας, ορειβασίας και τρεξίματος, για άνδρες και γυναίκες. Η εταιρεία δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς κατασκευάζει Salomon πέρα από παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ που χαρίζουν την άνεση, προστασία και ευελιξία που χρειάζεσαι.

Τι είδη Salomon θα βρω στο Rundome;

Στην μεγάλη γκάμα του Rundome.gr θα βρεις αξεσουάρ, παπούτσια & ρούχα για άνδρες και γυναίκες, που σου υπόσχονται μοναδική άνεση σε ό,τι κι αν κάνεις. Για κάθε running & trail session σου θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι από την Salomon. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Salomon ανδρικά & γυναικεία παπούτσια, μποτάκια, T-Shirts, καπέλα και σορτς-βερμούδες, κατασκευασμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας με λεπτομέρειες που απογειώνουν τις επιδόσεις σου.

Ποια collections της Salomon έχει να μου προτείνει το Rundome;

Ανακάλυψε Salomon collections σε Salomon Alphacross και Salomon Alphacross 4. Μέσα από αυτές τις collections θα βρεις παπούτσια για τρέξιμο σε ανδρικά και γυναικεία νούμερα. Παπούτσια Salomon με μια σειρά από τεχνολογίες που σε ωθούν να φτάσεις εκεί που δεν φαντάζεσαι.

Ποια Salomon running shoes θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 running store, θα βρεις running παπούτσια Salomon που είναι ιδανικά για αρχάριους και έμπειρους αθλητές. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις running παπούτσια Salomon για Long Run, Racing, Training και κατάλληλα για κάθε έδαφος. Μια σειρά πλούσιων τεχνολογιών συνοδεύουν τα Salomon running shoes, τα οποία θα τα ανακαλύψεις σε πολλά χρώματα όπως πολύχρωμο, μαύρο, γκρι, χακί και άλλα χρώματα, για να ολοκληρώσεις με στυλ κάθε athleisure look σου.

Ποια είναι τα πιο specialized Salomon παπούτσια τρεξίματος που μου προτείνετε;

Ψάχνεις πιο specialized Salomon παπούτσια τρεξίματος; Τότε μέσα από την γκάμα του Rundome μπορείς να πάρεις για long run τα Salomon Running Aero Glide που σου παρέχουν αντικραδασμική προστασία και άνεση, ενώ για το trail σου τα Salomon Trail Running που διαθέτουν ανθεκτική σόλα, κατάλληλη για βραχώδης έδαφος και λασπώδης. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις τα Salomon Running Phantasm Indigo που διαθέτουν μια σειρά από τεχνολογίες στην ενδιάμεση σόλα, ενώ ταυτόχρονα σου παρέχουν αντικραδασμική προστασία. Για το trail σου αλλά και για εσένα που τρέχεις ακόμα και με βροχερό καιρό κατάλληλα είναι τα Salomon Trail Alphacross 4 Gore-Tex, τα οποία εκτός από τις τεχνολογίες που διαθέτουν και την ανθεκτικότητά τους, διαθέτουν αδιάβροχη προστασία και μοναδικό design.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2