• Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
  • Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds
1324 άτομα το είδαν πρόσφατα

Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds

€99.90€99.90 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 999 πόντους.

One Size
  • Επίλεξε
  • One Size

Το προϊόν διατίθεται 1 ανά πελάτη και εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες και εκπτωτικά κουπόνια.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
This product is available from
This product is sold and shipped exclusively by adidas and the return is made in her warehouses. It is available only for purchase within Greece and it is excluded from all promotions, coupons and purchase via egiftcard. Learn more
The product is available only for online purchase from
Learn more

Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Μεταφορικά

Xiaomi Mi Redmi 3 Pro Handsfree Earbuds

Τα Redmi Buds 3 Pro είναι πρωτότυπα, καινοτόμα και απόλυτα λειτουργικά ακουστικά, τα οποία υπόσχονται να σου προσφέρουν την καλύτερη ακουστική εμπειρία! Τώρα έχεις τον ήχο που θέλεις χάρη στην 35dB υβριδική ενεργή ακύρωση θορύβου με με δυνατότητα σύνδεσης σε δύο συσκευές! Η μεγάλη διάρκεια ζωής του έως και 28 ώρες σου επιτρέπουν να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική και να μιλήσεις άφοβα με τα δικά σου πρόσωπα. Ο αλγόριθμος AI κρίνει με βάση το επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντος και τις συνήθειες του χρήστη. Ρύθμισε το βάθος ακύρωσης θορύβου για διαφορετικά περιβάλλοντα.

       

Ακύρωση θορύβου κλήσης με τρία μικρόφωνα

Σαφείς συνομιλίες χωρίς παρεμβολές σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Τα τρία μικρόφωνα, μαζί με τον αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου κλήσης που έχει ενεργοποιηθεί μέσω του μοντέλου νευρωνικών δικτύων, μπορούν να αντιληφθούν με ακρίβεια τη φωνή των ανθρώπων μειώνοντας αποτελεσματικά τους θορύβους του γύρω περιβάλλοντος.

    

Απόλαυσε έναν κόσμο με... Λιγότερο θόρυβο!

Όταν ταξιδεύεις με το μετρό ή το αεροπλάνο δεν είναι ενοχλητικοί οι έξω θόρυβοι; Γι' αυτό η Xiaomi Mi μελέτησε προσεκτικά την τεχνολογία στα Redmi 3 Pro. Ακυρώνουν αποτελεσματικά τον βρυχηθμό του κινητήρα και άλλους θορύβους κραδασμών μέσα στο αυτοκίνητο/καμπίνα, καθιστώντας το ταξίδι σου ήσυχο και άνετο. Υιοθετούν τη διπλή ενεργή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου με μικρόφωνα τροφοδοσίας και ανατροφοδότησης.

   

Γρήγορη & Ασύρματη Φόρτιση

Με τη γρήγορη φόρτιση, τα ακουστικά μπορούν να φορτίσουν για μόλις 10 λεπτά και στη συνέχεια σου επιτρέπουν να ακούς μουσική για έως και 3 ώρες. Αν η μπαταρία εξαντληθεί, κάνε ένα σύντομο διάλειμμα και άφησέ τα να φορτιστούν. Η θήκη φόρτισης υποστηρίζει επίσης την Qi ασύρματη φόρτιση, καθιστώντας τη φόρτιση εξαιρετικά βολική.

   

Συνδέσου σε δύο συσκευές ταυτόχρονα

Το ίδιο σετ ακουστικών μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα σε δύο συσκευές που χρησιμοποιούν πλατφόρμες όπως Android, iOS και Windows, επιτρέποντας την εύκολη εναλλαγή μεταξύ ψυχαγωγίας και εργασίας. Συνδέεται με Bluetooth ανοίγοντας το κουτί ακουστικών κοντά στο τηλέφωνό σου ή κάνοντας γρήγορο κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο που σου επιτρέπει να απολαύσεις τη νέα γρήγορη μέθοδο σύνδεσης!

   

Πλούσιος & Καθαρός Ήχος

Το Σύνθετο δονούμενο διάφραγμα διαμέτρου 9mm σου προσφέρει εξαιρετική ακουστική εμπειρία. Αφού συντονιστεί από έναν επαγγελματία από το εσωτερικό εργαστήριο ήχου της Xiaomi, ένας ήχος υψηλής έντασης είναι καθαρός και δεν παραμορφώνεται, ενώ ένας χαμηλής έντασης ήχος είναι πλούσιος και καθαρός με πιο εκλεπτυσμένη ακουστική ποιότητα.

   

Άγγιξε & Απάντησε στην κλήση

Αγγίξτε το πίσω μέρος των ακουστικών δύο φορές για χειριστήρια, όπως λειτουργία αλλαγής, παύση μουσικής και αναπαραγωγή κ.λπ. Υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου αφύπνισης.

    

Ανίχνευση τοποθέτησης στο αυτί

Η μουσική μπορεί να τεθεί σε παύση αυτόματα όταν αφαιρεθούν τα ακουστικά. Η αναπαραγωγή μουσικής μπορεί να συνεχιστεί όταν επανατοποθετηθούν τα ακουστικά.

   

Έχασες τα Ακουστικά σου;

Μέσα στο εύρος της συνδεσιμότητας Bluetooth, μπορείς να εντοπίσεις τα ακουστικά σου από τον ήχο.

    

Επιπλέον Πληροφορίες

• Αριθμός Ακουστικών: 2

• Έκδοση Bluetooth: V5.2

• Αυτονομία: 28 ώρες

• Λειτουργία ANC

• 3 μικρόφωνα στο κάθε ακουστικό: Βοηθάνε στην βέλτιστη λήψη φωνής & την άριστη ακύρωση του θορύβου

• Σύνθετο δονούμενο διάφραγμα διαμέτρου 9mm

• Εγγύηση: 2 έτη

   

In The Box

→ Ακουστικά

→ Εγγύηση

→ Εγχειρίδιο Χρήσης

→ Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία.

BHR5194GL
9000097208_41901
Μπορεί να σου αρέσουν
Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2