Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

63 300

Έδαφος

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Ανακλαστικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Παπούτσια Μαραθωνίου

από 4
Βρήκαμε 132 προϊόντα
από 4

Τι Ανδρικά Παπούτσια για Μαραθώνιο θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το Νο1 online running store, θα βρεις το ιδανικό για σένα παπούτσι για τον μαραθώνιο. Είτε ξεκινάς τώρα τις προπονήσεις σου είτε είσαι μαραθωνοδρόμος εδώ και καιρό, στο Rundome θα βρεις το ιδανικό παπούτσι για τις ανάγκες σου. Είτε είσαι επαγγελματίας, έμπειρος ή αρχάριος, μέσα από την μεγάλη γκάμα του Rundome.gr θα ανακαλύψεις παπούτσια μαραθωνίου για τον πρηνισμό, υπερπρηνισμό και με την κατάλληλη στήριξη για τα πόδια σου που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα και να φτάσεις στην γραμμή του τερματισμού.

Ποιά Ανδρικά Παπούτσια είναι κατάλληλα για Μαραθώνιο;

Αναζητάς να βρεις τα κατάλληλα παπούτσια για τον μαραθώνιο που να καλύπτουν τις ανάγκες σου ; Βρες τα τώρα στο Rundome.gr, το No1 online running store. Αν ξεκινάς τώρα και δουλεύεις την αντοχή σου για τον μαραθώνιο τότε τα Asics Novablast 3 είναι τα ιδανικά running παπούτσια για σένα καθώς βοηθά στη στήριξη του ποδιού και στο σταθερό πάτημα. Για σένα που θέλεις να σπάσεις το προσωπικό σου ρεκόρ το κατάλληλο παπούτσι για μαραθώνιο είναι το Hoka Glide Clifton 9 το οποίο είναι ανάλαφρο με μέγιστη απορρόφηση κραδασμών. Για σένα που έχεις υποπρηνισμό και η θέση του πέλματός σου δεν βοηθά στην απορρόφηση των κραδασμών τότε το Saucony Triumph 20 είναι το κατάλληλο για σένα.

Ποιές Τοπ Μάρκες σε Παπούτσια Ανδρικά για Μαραθώνιο θα ανακαλύψω στο Rundome;

Στο Rundome.gr θα βρεις τα ανδρικά παπούτσια για μαραθώνιο που ψάχνεις από adidas , Nike, Hoka, Asics,On, Brooks, Saucony, Mizuno, ALTRA. Βρες τώρα το ιδανικό running ανδρικό παπούτσι για μαραθώνιο μέσα από την γκάμα του Rundome.gr, το No1 online running store.

Πώς να επιλέξω τα κατάλληλα ανδρικά παπούτσια για Μαραθώνιο;

Ανακάλυψε στο Rundome.gr τα κατάλληλα ανδρικά παπούτσια για τον μαραθώνιο μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε brands, σχέδια και χρώματα. Τα πιο αποδοτικά running παπούτσια υπερτερούν σε συγκεκριμένους τομείς όπως η αντικραδασμικότητα ,η πρόσφυση με το έδαφος και η αντιολισθητική ικανότητα. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης το βάρος των παπουτσιών. Φρόντισε να πάρεις μισό νούμερο μεγαλύτερο τα παπούτσια ώστε να κινείται άνετα το πόδι σου.

Χρειάζεται να επιλέξω διαφορετικά Ανδρικά Παπούτσια για προπόνηση Μαραθωνίου;

Η επιλογή των ανδρικών παπουτσιών για προπόνηση μαραθωνίου εξαρτάται από την εφαρμογή που προτιμάς, την διαδρομή που κάνεις και την επιφάνεια στην οποία τρέχεις. Είναι σύνηθες οι δρομείς να έχουν διαφορετικά παπούτσια για την προπόνηση μαραθωνίου από ότι στον αγώνα καθώς αυτά προσφέρουν μεγαλύτερη αντικραδασμική προστασία και χαρίζουν καλύτερη αίσθηση όταν τρέχεις πολλά χιλιόμετρα σε αντίθεση με τα ανδρικά παπούτσια αγώνων που εστιάζουν στην απόδοση και την ταχύτητα την μέγιστη επιστροφή ενέργειας.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2