Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

43 300

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Use

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Cushioning

περισσότερα... λιγότερα

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Παπούτσια για Τρέξιμο

Βρήκαμε 480 προϊόντα

Τι Ανδρικά Παπούτσια για Τρέξιμο θα βρω στο Rundome;

Στο Rundome.gr, το No1 online running store το θα βρεις τα καλύτερα running ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο για εσένα που είσαι μαραθωνοδρόμος ή απλός runner. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις ανδρικά running παπούτσια για έμπειρους, αρχάριους και pro, ανδρικά παπούτσια προπόνησης και αθλητικά παπούτσια. Για κάθε ανάγκη μπες στο Rundome.gr και βρες ανδρικά παπούτσια τρεξίματος ιδανικά για 'σένα.

Ποια Ανδρικά Παπούτσια είναι κατάλληλα για Τρέξιμο;

Για να επιλέξεις κατάλληλα παπούτσια τρεξίματος πρέπει να σκεφτείς αρχικά σε τι επιφάνεια θα τρέξεις. Πιο συγκεκριμένα για την άσφαλτο θα πρέπει να επιλέξεις running παπούτσια για την άσφαλτο, για ανώμαλο δρόμο πρέπει να επιλέξεις παπούτσια για τρέξιμο κατάλληλα για ανώμαλο δρόμο, ενώ για ταρτάν θα πρέπει να επιλέξεις παπούτσια spikes. Επίσης για να διαλέξεις τα σωστά ανδρικά running shoes ανάλογα με τις ανάγκες του ποδιού σου να επιλέξεις παπούτσια για πρηνισμό, υποπρηνισμό, υπερπρηνισμό και άλλα.

Τι Top Brands σε Παπούτσια Running Ανδρικά θα ανακαλύψω;

Μέσα από την γκάμα Rundome.gr μπορείς να ανακαλύψεις Top Brands όπως Nike, adidas, Asics, Altra, New Balance, Brooks, Salomon, Saucony, Hoka, On και άλλα. Διάλεξε ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο μέσα από τα αγαπημένα σου brands, σήμερα κιόλας.

Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή μου για ανδρικά παπούτσια τρεξίματος;

Για να επιλέξεις τα σωστά ανδρικά παπούτσια τρεξίματος θα πρέπει να κοιτάξεις τον τύπου εδάφους που ανταποκρίνονται τα παπούτσια, αν είναι κατάλληλα για το έδαφος που θέλεις και αν είναι κατάλληλα για τα πόδια σου σε περίπτωση υποπρηνισμού, υπερπρηνισμού κλπ. Έπειτα θα πρέπει να προσέξεις τα running παπούτσια σου να έχουν άψογη εφαρμογή στο πόδι σου χωρίς να σε πιέζουν ή να σου είναι φαρδιά. Τέλος για να είναι top το παπούτσι για τρέξιμο θα πρέπει να επιλέξεις τις τεχνολογίες που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σου.

Χρειάζεται να επιλέξω διαφορετικά ανδρικά running shoes ανάλογα με το έδαφος;

Για να διαλέξεις ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο ανάλογα με το έδαφος θα πρέπει να διαλέξεις τα κατάλληλα όπως, running shoes στην άσφαλτο, παπούτσια running στο βουνό, παπούτσια για τρέξιμο σε ταρτάν, παπούτσια τρεξίματος σε διάδρομο. Όταν επιλέξεις το κατάλληλο παπούτσι για τρέξιμο για το έδαφος που θέλεις τότε οι επιδόσεις σου θα είναι απογειωμένες.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2