Brand

περισσότερα... λιγότερα

Γεύση

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

1 5

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Μπάρες | Τζελ Ενέργειας

Βρήκαμε 26 προϊόντα

Μπάρες & Τζελ Ενέργειας

Διατήρησε τη φυσική σου κατάσταση κατα τη διάρκεια της άσκησης επιλέγοντας μπάρες και τζελ ενέργειας που θα βρεις στο Rundome! Σε πολλές επιλογές γεύσεων και με διαφορετικά πλούσια συστατικά θα γεμίσουν γεύση και ενέργεια την κάθε σου ημέρα για να είσαι έτοιμος για κάθε πρόκληση. 

Τι μπάρες και τζελ ενέργειας θα βρω στο Rundome;

Βρες τώρα στο Rundome, τον Νο1 προορισμό για Runners μπάρες και τζελ ενέργειας που θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις. Θα βρεις ενεργειακές σκόνες, ενεργειακά ισοτονικά gel και protein bars. Μην ξεχνάς και τα liquid gels, τα drink mixes και τα τζελ με καφεΐνη που μπορείς να έχεις μαζί σου κάθε ώρα της ημέρας για να τονώσεις τον οργανισμό σου, να πάρεις ενέργεια και να συνεχίσεις πιο δυναμικά την άσκησή σου.

Ποια είναι τα οφέλη των μπαρών και τζελ ενέργειας;

Οι μπάρες και τα τζελ ενέργειας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αθλητικής υγιεινής διατροφής. Με τζελ όπως και με μπάρες ενέργειας ο οργανισμός σου λαμβάνει τα απαραίτητα συστατικά για μια δυναμική άσκηση. Λαμβάνοντάς τα σε σταθερή μορφή μέσω της μπάρας ή σε λεπτόρρευστη μορφή μέσω gel το σώμα σου ωφελείται πολλαπλώς. Αρχικά, αποτελούν μια γρήγορη πηγή υδατανθράκων για λάβεις την απαραίτητη ενέργεια για την άσκησή σου. Επιπλέον, είναι εύχρηστες καθώς μπορείς να τις μεταφέρεις όπου και αν πας και να τις απολαμβάνεις κάθε στιγμή. Τέλος, είναι κατασκευασμένες για να είναι εύπεπτες πράγμα σημαντικό για ημέρες έντονης άσκησης.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μπαρών και τζελ ενέργειας;

Επιλέγοντας ανάμεσα σε ενεργειακά τζελ και μπάρες ενέργειας ο αθλούμενος θα αποφασίσει ποιο από τα δυο ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του. Από τη μια πλευρά, διαφέρουν στο κομμάτι της υφής και της μορφής καθώς τα πρώτα βρίσκονται σε υδαρή μορφή και επομένως είναι πιο ευκολο να καταναλωθούν εν κινήσει ενώ οι δεύτερες οι οποίες διαθέτουν μια συμπαγή μορφή απαιτούν στάση και μάσημα προκειμένου να ληφθούν οι απαραίτητες ουσίες που αυτές περιέχουν. Μια ακόμα διαφορά είναι η σύνθεσή τους καθώς οι μπάρες ενέργειας αποτελούν μια ολοκληρωμένη διατροφική λύση ενώ τα ενεργειακά τζελ προσφέρουν στον οργανισμό τις απαραίτητες ουσίες για να συνεχίσει να αθλείται σε μια πιο απλοποιημένη μορφή. Ό,τι και αν καλύπτει τις δικές σου ανάγκες θα το βρεις στο Rundome, τον κορυφαίο προορισμό των δρομέων.

Τι συστατικά διαθέτουν οι μπάρες ενέργειας;

Επιλέγοντας να καταναλώσεις μια μπάρα ενέργειας πριν την άσκησή σου ή και κατά τη διάρκεια της ημέρας σου ως θρεπτικό και ισορροπημένο σνακ εμπλουτίζεις τη διατροφή σου με πολύτιμα συστατικά. Στις ενεργειακές μπάρες θα βρεις υδατάνθρακες μέσω των βασικών συστατικών τους όπως βρώμη, ρύζι και μέλι. Περιχέονται ακόμα πρωτεΐνη, λιπαρά και φυσικές ίνες, πολύτιμα υλικά μιας σωστής διατροφής. Ακόμα αρωματικές ύλες παρέχουν στην μπάρα φανταστική γεύση που εσύ θα επιλέξεις από τη συλλογή του Rundome, όπως σοκολάτα, πορτοκάλι και μείγμα γευστικών φρούτων.

Μπορούν τα τζελ ενέργειας να με βοηθήσουν στην αύξηση της αθλητικής απόδοσης;

[Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι για σένα η απόδοσή σου κατά τη διάρκεια του running  και του training session σου. Τα τζελ που προσφέρουν ενέργεια ήρθαν να σε βοηθήσουν στην προσπάθειά σου αυτή αποτελώντας μια γρήγορη πηγή ενέργειας που μπορείς να έχεις μαζί σου και να τη χρησιμοποιήσεις τη στιγμή που τη χρειάζεσαι. Ένα σημαντικό τους όφελος είναι η καθυστέρηση της κόπωσης καθώς επιβραδύνουν την εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου του οργανισμού τροφοδοτώντας τον σταδιακά με υδατάνθρακες. Επομένως αυξάνουν την αποδοτικότητα της άσκησής σου παρέχοντας αντοχή και δύναμη. Προμηθεύσου το αγαπημένο σου ενεργειακό gel από το Rundome, πρόσθεσέ το στο καλάθι σου μαζί με τον απαραίτητο running εξοπλισμό και κατάκτησε την κορυφή!

Πότε πρέπει να καταναλώνουμε τις μπάρες και τα τζελ ενέργειας

Κάθε στιγμή είναι μια καλή ευκαιρία για να απολαύσεις την αγαπημένη σου ενεργειακή μπάρα ή να κάνεις ένα διάλειμμα για να καταναλώσεις το ενεργειακό σου τζελ. Μια ευνοϊκή στιγμή είναι πριν την έναρξη της άσκησής σου για να λάβεις ενέργεια για να ξεκινήσεις δυναμικά την άσκηση από το πρώτο μίλι. Αν κατά τη διάρκεια της άσκησής σου νοιώσεις ότι θέλεις να αναπληρώσεις τις μπαταρίες σου μπορείς να επιλέξεις μια μπάρα ή ένα ενεργειακό τζελ παράλληλα με νερό προκειμένου να απορροφήσει ο οργανισμός σου τα απαραίτητα συστατικά. Δεν είναι απαραίτητα να αθλείσαι για να απολαύσεις την αγαπημένη σου μπάρα καθώς αποτελούν ένα γευστικό σνακ όπου και να βρίσκεσαι που θα σε χορτάσει και θα σε γεμίσει γευστικές στιγμές.

Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία για μπάρες και τα τζελ ενέργειας

H ισορροπημένη διατροφή συμπεριλαμβάνει και την κατανάλωση των τροφών που συνίσταται να καταναλώνονται ενδιάμεσα στα γεύματα. Αυτές μπορούν να είναι τα ενεργειακά τζελ και οι μπάρες ενέργειας. Συνίσταται η κατανάλωση μιας μπάρας 1με 2 ώρες πριν την άσκηση ώστε να παρέχει ενέργεια για δυναμική άσκηση. Αναφορικά με τα ενεργειακά τζελ προτείνεται να χρησιμοποιείται ένα τεμάχιο 30-45 λεπτά πριν την άσκηση για τροφοδοσία του οργανισμού με τα απαραίτητα συστατικά για δυναμική απόδοση και ισορροπία των θρεπτικών συστατικών.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2