• GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
  • GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch
1570 άτομα το είδαν πρόσφατα

GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch

€349.99€349.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 3499 πόντους.

One Size - Last piece!
  • Επίλεξε
  • One Size - Last piece!

Το προϊόν διατίθεται 1 ανά πελάτη και εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες και εκπτωτικά κουπόνια.

This product is available from
This product is sold and shipped exclusively by adidas and the return is made in her warehouses. It is available only for purchase within Greece and it is excluded from all promotions, coupons and purchase via egiftcard. Learn more
The product is available only for online purchase from
Learn more

Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Μεταφορικά

GARMIN Instinct 2 Graphite Unisex Smartwatch

Αυτό το ανθεκτικό smartwatch με GPS είναι τόσο ανθεκτικό ώστε να μπορεί να σας συνοδεύει παντού και τόσο μοναδικό ώστε να ταιριάζει στο δικό σας στυλ. Τώρα διατίθεται σε δυο μεγέθη για να ταιριάζει σε κάθε καρπό. Προπονήσου με τον τρόπο σου, χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες εφαρμογές αθλημάτων. Εκμεταλλεύσου τις έξυπνες ειδοποιήσεις για να μην χάνεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Κατανόησε το σώμα σου καλύτερα με παρακολούθηση της υγείας 24/7 και μην σταματάς πουθενά, φορώντας το Instict 2 Graphite που διαθέτει έως και 28 ημέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch.

            

Ανθεκτική Κατασκευή

Αυτό το ανθεκτικό ρολόι διαθέτει αδιαβροχοποίηση στα 100 μέτρα καθώς και ανθεκτικότητα στην θερμοκρασία και τους κραδασμούς. Επιπλέον, το πλαίσιο του από ενισχυμένο με ίνες πολυμερές και ο φακός από χημικά ενισχυμένο, ανθεκτικό στις γρατζουνιές Corning® Gorilla® Glass, κάνει αυτή την συσκευή σχεδιασμένη να αντέχει.

       

Σχεδιασμένο για να σου ταιριάζει

Έντονα χρώματα, οθόνη υψηλής αντίθεσης και επιλογές μεγέθους σου δίνουν την δυνατότητα να δείξεις ότι κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο.

       

Υποστήριξη Multi-GNSS

Είτε κάνεις πεζοπορία, mountain bike, ορεινό τρέξιμο ή σκι, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS και Galileo) για καταγραφή σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα από ότι μόνο με GPS.

          

Αισθητήρες ABC

Πλοηγήσου στο επόμενο μονοπάτι σας με αισθητήρες που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για παρακολούθηση του καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

          

Δρομολόγηση Tracback®

Δεν χρειάζεται να μαντεύεις τον δρόμο της επιστροφής. Χρησιμοποίησε αυτή την λειτουργία για να πλοηγηθείς πίσω στην αφετηρία σου από την ίδια διαδρομή.

            

Επιπλέον Λειτουργίες & Πληροφορίες

Έξυπνες Ειδοποιήσεις: Λάβε email, γραπτά μνήματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σου όταν το έχεις συνδέσει με το συμβατό smartphone.

Κατάστημα Connect IQ™: Κατέβασε εξατομικευμένες εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων, εφαρμογές και widget από την εφαρμογή Connect IQ στο συμβατό smartphone.

Λειτουργίες Ασφαλείας και Εντοπισμού: Όταν έχεις συνδέσει το τηλέφωνο με το ρολόι σου η τρέχουσα τοποθεσία σου μπορεί να αποσταλεί στις επαφές σου χειροκίνητα ή (σε εξωτερικές δραστηριότητες) αυτόματα με την ενσωματωμένη λειτουργία, ανίχνευσης συμβάντος.

Ενσωματωμένες Αθλητικές Εφαρμογές: Κάνε αυτό που αγαπάς με τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, ενδυνάμωση, αναρρίχηση εσωτερικού χώρου, εικονικό τρέξιμο, γκολφ, γιόγκα, πιλάτες και άλλα.

Προπονήσεις HIIT: Αυτό το προφίλ δραστηριότητας καταγράφει τις προπονήσεις HIIT περιλαμβανομένων των AMRAP, EMOM, Tabata και προσαρμοσμένων. Όρισε τον αριθμό των γύρων, τους χρόνους άσκησης/ανάπαυσης και άλλα.

VO2 Max: Προπονήσου πιο έξυπνα με την μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου VO2max, έναν δείκτη απόδοσης. Προσαρμόζεται στο ορεινό τρέξιμο και λαμβάνει υπόψιν του τις αλλαγές στην απόδοση που μπορεί να προκύψουν από τη ζέστη ή το υψόμετρο.

Ημερήσιες Προτάσεις Ασκήσεων: Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσένα και το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, λάβε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία με βάση το τρέχον φορτίο άσκησης και κατάσταση προπόνησης.

Δυναμική MTB: Κατάγραψε τις λεπτομέρειες κάθε κατάβασης με μετρήσεις mountain bike, καθώς και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ και Flow™, που βαθμολογούν την δυσκολία κάθε μονοπατιού και το πόσο ομαλά το κατέβηκες δίνοντας σου μια βαθμολογία για να ξεπεράσεις την επόμενη φορά.

Καρδιακοί Παλμοί από τον Καρπό: Δείτε δεδομένα των καρδιακών σας παλμών μαζί με ειδοποιήσεις για πολύ υψηλές τιμές ή πολύ χαμηλές ενώ βρίσκεσαι σε ανάπαυση. Μέτρησε πόσο σκληρά δουλεύει η καρδιά σου κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.

Καταγραφή Στρες: Η μεταβλητότητα των καρδιακών σου παλμών χρησιμοποιείται για υπολογίσει την βαθμολογία του στρες σου ώστε να μπορείς να δεις αν έχεις μια ήρεμη, ισορροπημένη ή στρεσογόνα μέρα.

Βαθμολογία Ύπνου και Εξελιγμένη Παρακολούθηση: Λάβε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σου (ελαφρύς, βαθύς, REM). Δες τα όλα σε μία εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει του βαθμολογία του ύπνου σου και συμβουλές.

Body Battery™ Παρακολούθηση Ενέργειας: Βελτιστοποίησε τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα σου χρησιμοποιώντας την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να μετρήσεις πότε είσαι έτοιμος/η να δραστηριοποιηθείς ή αν χρειάζεσαι ξεκούραση.

Παλμικό Οξύμετρο: Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας του παλμικού οξυμέτρου4 χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σου για να εκτιμήσει πόσο καλά απορροφάει το σώμα σου το οξυγόνο.

Ηλικία Φυσικής Κατάστασης: Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί την ηλικία σου, την έντονη εβδομαδιαία δραστηριότητα σου, τους καρδιακούς παλμούς κατά την ανάπαυση και το ΒΜΙ σου για να σου δώσει μια εκτίμηση εάν το σώμα σου είναι νεότερο ή μεγαλύτερο από ότι εσύ. Δες συμβουλές για το πως να μειώσεις την ηλικία της φυσικής σου κατάστασης.

Λεπτά Έντασης: Δες πόσα λεπτά έντονης δραστηριότητας έχεις, πότε τα κέρδισες κατά την διάρκεια ποιας δραστηριότητας. Μπορείς να τα βλέπεις και σαν πεδίο δεδομένων κατά την διάρκεια των χρονομετρούμενων δραστηριοτήτων.

Παρακολούθηση Υγείας για τη Γυναίκα: Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Garmin Connect για να παρακολουθήσεις τον έμμηνο κύκλο σου ή την εγκυμοσύνη σου. Κατάγραψε τα συμπτώματα και λάβε συμβουλές διατροφής, άσκησης και πολλά ακόμα.

        

Αυτονομία Μπαταρίας

• Smartwatch: Μέχρι 28 μέρες

• Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας: Μέχρι 65 μέρες

• Μόνο GPS: Μέχρι 30 ώρες

• Max Batterr GPS: Μέχρι 70 ώρες

• Εξόρμηση με GPS: Μέχρι 32 μέρες

            

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Υλικό Φακού: Ενισχυμένο Κρύσταλλο

• Υλικό Στεφάνης & Πλαισίου: Πολύμερές Ενισχυμένο με Ίνες

• Λουράκια Σιλικόνης Quickfit (22χιλ)

• Φυσικό Μέγεθος: 45 x 45 x 14.5 χιλ

• Ταιριάζει σε Καρπούς με Περίμετρο: 135-230 ΧΙΛ.

• Προσαρμοσμένο Μέγεθος Οθόνης με Σχεδιασμό 2 Παραθύρων , 23 x 23 χιλ

• Ανάλυση Οθόνης: 176 x 176 pixels

• Τύπος Οθόνης: Μονόχρωμη, Ευανάγνωστη στον Ήλιο, ΜΙΡ

• Βάρος: 52gr

• Aδιαβροχοποίηση: 10 ATM

• Μνήμη/ Ιστορικό: 32 ΜB

      

In the Box

• Instinct 2 series smartwatch

• Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων

• Οδηγίες χρήσης

           

→ Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία.

010-02626-01
9000118716_62730

Μάθε για την GAMRIN

Η Garmin ιδρύθηκε το 1989 και δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο. Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στο χώρο της άθλησης και της ευεξίας. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

Μπορεί να σου αρέσουν
Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2