• GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch
  • GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch

GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch

€199.99€199.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 1999 πόντους.

Not available
  • Not available

This product is available from
This product is sold and shipped exclusively by adidas and the return is made in her warehouses. It is available only for purchase within Greece and it is excluded from all promotions, coupons and purchase via egiftcard. Learn more
The product is available only for online purchase from
Learn more

Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Μεταφορικά

GARMIN Forerunner 55 Unisex Smartwatch

Αυτό το εύχρηστο smartwatch με GPS είναι σχεδιασμένο για δρομείς όλων των επιπέδων για να καταγράφουν τα στατιστικά τους και να πετύχουν τους στόχους της φυσικής τους κατάστασης. Kατάγραψε τον χρόνο, την απόσταση, τον ρυθμό και την ταχύτητα σου κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή του περπατήματος με το ενσωματωμένο GPS. Παρακολούθησε την συνολική σου υγεία και ευεξία με τους καρδιακούς παλμούς από τον καρπό και πολλά ακόμα. Μην προπονείσαι στην τύχη. Αυτό το smartwatch σου προτείνει ασκήσεις τρεξίματος προσαρμοσμένες στα μέτρα και τις προτιμήσεις σου.

         

Σχεδιασμένο με Στιλ και Λειτουργικότητα

Ελαφρύ και άνετο, αυτό το smartwatch ταιριάζει τέλεια τόσο στο τρέξιμο όσο και στην καθημερινή ζωή.

         

Υλικά Κατάλληλα για Άθληση

Είτε τρέχεις για τα 5Κ ή απλά γυμνάζεσαι μια άλλη μέρα, νιώσε απόλυτη άνεση με το αθλητικό λουράκι σιλικόνης.

        

Ενσωματωμένο GPS

Kατάγραψε τις διαδρομές σου και δες ακριβή στατιστικά, περιλαμβανομένων της απόστασης, του ρυθμού και των διαλειμμάτων.

          

Καρδιακοί Παλμοί από τον Καρπό

Δεδομένα καρδιακών παλμών μαζί με ειδοποιήσεις εάν οι παλμοί σου είναι πολύ υψηλοί όταν είσαι σε ανάπαυση.  Μπορείς ακόμα να μετρήσεις το πως δουλεύει η καρδιά σου κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.

         

GARMIN Coach

Αυτά τα δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης διαθέτουν προπονητική καθοδήγηση από κορυφαίους προπονητές και προσαρμόζονται στους στόχους σας. Οι ασκήσεις συγχρονίζονται απευθείας στο ρολόι σας από την εφαρμογή Garmin Connect™2.

           

Kαθημερινές Προτάσεις Προπόνησης

Για εξατομικευμένη προπονητική καθοδήγηση, λαμβάνεις καθημερινές προτάσεις τρεξίματος διαφόρων εντάσεων βασισμένες στο ιστορικό των προπονήσεων σας, την φυσική σου κατάσταση και τον χρόνο αποκατάστασης.

            

Τεχνολογία PacePro™

Σχεδίασε την στρατηγική σου για την ημέρα του αγώνα με τη λειτουργία PacePro™, η οποία σου προσφέρει καθοδήγηση ρυθμού με βάση το GPS για μια επιλεγμένη διαδρομή ή απόσταση στην εφαρμογή Garmin Connect™. Έτσι μπορείς να προσαρμόσεις την προσπάθεια σου για ότι θα ακολουθήσει.

         

Επιπλέον Λειτουργίες & Πληροφορίες

Χρόνος Τερματισμού: Χρειάζεσαι λίγη καθοδήγηση για να φτάσεις στον στόχο σου; Επίλεξε την απόσταση για το τρέξιμο σου και θα μπορείς να δεις μια οθόνη δεδομένων η οποία σου δείχνει τον εκτιμώμενο χρόνο τερματισμού.

Τρέξιμο σε Στίβο: Όταν είσαι έτοιμος/η να πας στον στίβο για ασκήσεις ταχύτητας, χρησιμοποίησε την ενσωματωμένη δραστηριότητα τρεξίματος σε στίβο για να καταγράψεις τις ακριβείς αποστάσεις γύρων και να δεις τις αποστάσεις σου σε μέτρα.

Ειδοποιήσεις Ρυθμού Βημάτων: Θες να βελτιώσεις το στυλ τρεξίματος σου; Χρησιμοποίησε τις ειδοποιήσεις ρυθμού βημάτων για να γνωρίζεις πότε έχεις βγει έκτος του εύρους του στόχου σου.

Σύμβουλος Αποκατάστασης: Ο χρόνος αποκατάστασης για το σώμα σου μεταξύ των προπονήσεων είναι σημαντικός. Μετά από κάθε προπόνηση, ο ενσωματωμένος σύμβουλος αποκατάστασης θα σε ενημερώσει πόσο χρόνο θα πρέπει να ξεκουραστείς μέχρι την επόμενη σου μεγάλη προσπάθεια.

Πρόβλεψη Αγώνα: Αυτό το εξειδικευμένο εργαλείο λαμβάνει υπόψιν του το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης και το ιστορικό των προπονήσεων σου για να σε βοηθήσει να δουλέψεις προς τον στόχο του αγώνα σου. Δες το αντίκτυπο της προπόνησης σου στον προβλεπόμενο χρόνο τερματισμού σου.

Ενσωματωμένες Αθλητικές Εφαρμογές: Κατάγραψε όλους τους τρόπους που κινείσαι με ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, ποδηλασία, τρέξιμο σε στίβο, εικονικό τρέξιμο, κολύμβηση σε πισίνα, Pilates, HIIT, ασκήσεις αναπνοής κ.α.

Αυτονομία Μπαταρίας: Τρέξε όσο σε ευχαριστεί με αυτονομία μπαταρίας μέχρι και 2 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 20 ώρες σε λειτουργία GPS.

Καταγραφή Φυσικής Κατάστασης: Ενώ είσαι έξω το Forerunner 55 καταγράφει τα βήματα σου, τα λεπτά έντασης και πολλά άλλα.

Παρακολούθηση Στρες: Δες εάν έχεις μια ήρεμη, ισορροπημένη ή έντονη ημέρα. Οι υπενθυμίσεις χαλάρωσης θα σε ωθήσουν να κάνεις μια μικρή δραστηριότητα αναπνοής.

Παρακολούθηση Ενέργειας Body Battery™: Παρακολούθησε τα επίπεδα ενέργειας του σώματος σου ώστε να βρεις τις κατάλληλες στιγμές για δραστηριότητα και για ξεκούραση.

Λεπτά Έντασης: Δες πότε μέσα στην ημερά κέρδισες λεπτά έντασης από μέτρια ή έντονη φυσική δραστηριότητα.

Ηλικία Φυσικής Κατάστασης: Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί την χρονολογική ηλικία, τους καρδιακούς παλμούς σε ανάπαυση και άλλες παραμέτρους για να εκτιμήσει αν το σώμα σου είναι νεότερο ή γηραιότερο από εσένα. Η ηλικία εξάλλου, είναι απλά ένας αριθμός.

Παρακολούθηση Αναπνοής: Δες πως αναπνέεις μέσα στην ημέρα, κατά την διάρκεια του ύπνου και κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων αναπνοής.

Παρακολούθηση Υγείας Γυναίκας: Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Garmin Connect για να καταγράψεις τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη. Καταχώρησε τα συμπτώματα και λάβε συμβουλές άσκησης και διατροφής.

           

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Υλικό Φακού: Χημικά Ενισχυμένο Γυαλί

• Λουράκια Quick Release από σιλικόνη (20 χιλ.)

• Φυσικό Μέγεθος: 42 x 42 x 11.6 χιλ.

• Ταιριάζει σε Καρπούς με Περίμετρο: 126-203 χιλ.

• Έγχρωμη Οθόνη με Διάμετρο 1.04" (26.3 χιλ.)

• Ανάλυση Οθόνης: 208 x 208 pixels

• Eυανάγνωση Οθόνη ακόμα και κάτω από τον Ήλιο

• Βάρος: 37 γρ

• Αυτονομία Μπαταρίας: Λειτουργία Smartwatch: Μέχρι 2 εβδομάδες/ Λειτουργία GPS: Μέχρι 20 ώρες
Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM

• Μνήμη/ Ιστορικό: 200 ώρες Δεδομένων Δραστηριοτήτων

          

In the Box

• Forerunner 55

• Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων

• Οδηγίες χρήσης

      

→ Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία.

010-02562-12
9000118703_3202
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος
Βάρος
37 g

Μάθε για την GAMRIN

Η Garmin ιδρύθηκε το 1989 και δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο. Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στο χώρο της άθλησης και της ευεξίας. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

Μπορεί να σου αρέσουν
Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2