• GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
  • GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch
39 άτομα το είδαν πρόσφατα

GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch

€399.99€399.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 3999 πόντους.

One Size - Last piece!
  • Επίλεξε
  • One Size - Last piece!

Το προϊόν διατίθεται 1 ανά πελάτη και εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες και εκπτωτικά κουπόνια.

This product is available from
This product is sold and shipped exclusively by adidas and the return is made in her warehouses. It is available only for purchase within Greece and it is excluded from all promotions, coupons and purchase via egiftcard. Learn more
The product is available only for online purchase from
Learn more

Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Μεταφορικά

GARMIN Venu 2S Unisex Smartwatch

Όταν ζείτε υγιεινά, ζείτε καλύτερα. Αυτό το smartwatch με GPS διαθέτει εξελιγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης οι οποίες σας βοηθάνε να κατανοήσετε τι συμβαίνει στο σώμα σας.

   

Σχεδιασμένο με Στυλ

Μια όμορφη οθόνη AMOLED ζωντανεύει το ρολόι σας, ακόμα και κάτω από το δυνατό ηλιακό φως. Δοκιμάστε την λειτουργεία οθόνης μόνιμα ενεργή για να έχετε την οθόνη σας ορατή όλες τις ώρες.

   

...για Έναν Δραστήριο Τρόπο Ζωής

Από τον ανθεκτικό φακό Corning® Gorilla® Glass 3 μέχρι την κομψή στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και το άνετο λουράκι σιλικόνης, αυτό το ρολόι είναι έτοιμο για όλα.

    

Λειτουργία Health Snapshot

Ακολουθήστε μία δίλεπτη συνεδρία για να καταγράψετε βασικά στατιστικά που περιλαμβάνουν καρδιακούς παλμούς2, μεταβλητότητα καρδιακών παλμών, Pulse Ox3, αναπνοή και επίπεδα στρες. Στη συνέχεια δημιουργήστε μία αναφορά με  αυτά τα στατιστικά μέσω της εφαρμογής Garmin ConnectTM στο συμβατό σας smartphone.

Παρακολούθηση Ενέργειας Body Battery™

Καταγράψτε τα επίπεδα ενέργεια στου οργανισμού σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να βρείτε τις καλύτερες περιόδους για δραστηριότητες και ξεκούραση.

   

Αισθητήρας Παλμικού Οξυμέτρου

Χρησιμοποιήστε τον αισθητήρα παλμικού οξυμέτρου3 για να ελέγξετε μεμονωμένα το επίπεδο κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αλλά και στον ύπνο σας για να δείτε πως το σώμα σας απορροφά το οξυγόνο.

   

Παρακολούθηση Υγείας Για Τη Γυναικά

Χρησιμοποιείστε το Garmin Connect για να καταγράψτε τις λεπτομέρειες του κύκλου ή την εγκυμοσύνη σας. Σημειώστε συμπτώματα και ενημερωθείτε για την άσκηση και την διατροφή σας και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμα να δείτε και καταγράψετε  λεπτομέρειες στον καρπό σας με την εφαρμογή Women’s Health Tracking.

   

Επιπλέον Λειτουργίες & Πληροφορίες

Καταγραφή Ενυδάτωσης: Καταγράψτε την ημερήσια πρόσληψη υγρών, ως υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Μπορείτε ακόμα να έχετε ένα αυτόματο στόχο για την ενυδάτωση που προσαρμόζεται με το πόσο ιδρώτα χάνετε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.

Καταγραφή Αναπνοής: Δείτε πως αναπνέετε κατά την διάρκεια της μέρας, στον ύπνο σας, στις ασκήσεις αναπνοής και στη γιόγκα.

Βαθμολογία & Εξελιγμένη Παρακολούθηση Ύπνου: Λάβετε μία βαθμολογία για την ποιότητα του ύπνου σας και δείτε συμβουλές για το πως θα μπορούσατε να τα καταφέρετε ακόμα καλύτερα. Μπορείτε ακόμα να καταγράψτε τα διαφορετικά στάδια ύπνου καθώς επίσης και τους καρδιακούς παλμούς, τα επίπεδα του στρες, το παλμικό οξύμετρο3 και την αναπνοή.

Καρδιακοί Παλμοί: Το ρολόι λαμβάνει συνεχώς δείγματα της καρδιακής σας συχνότητας2 και θα σας ειδοποιήσει εάν οι παλμοί σας είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί σε κατάσταση ανάπαυσης. Σας βοηθάει ακόμα να παρακολουθήστε πως δουλεύει η καρδιά σας κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων σας, ακόμα και ενώ κολυμπάτε.

Ασκήσεις Αναπνοής: Όταν θέλετε να χαλαρώσετε ή να συγκεντρωθείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα αναπνοής. Το ρολόι θα ανιχνεύσει το επίπεδο του στρες σας και την αναπνοή σας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το πως αναπνέετε.

Ηλικία Φυσικής Κατάστασης: Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί τη χρονολογική ηλικία, την εβδομαδιαία έντονη δραστηριότητα σας, τους καρδιακούς παλμούς ανάπαυσης και τον δείκτη μάζας σώματος (BMI) ή το ποσοστό σωματικού λίπους4 για να εκτιμήσει αν το σώμα σας είναι νεότερο ή μεγαλύτερο από την πραγματική σας ηλικία. Μπορείτε να δείτε συμβουλές για το πως να μικρύνετε την ηλικία της φυσικής σας κατάστασης.

    

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Υλικό Φακού & Ρολογιού: Corning® Gorilla® Glass 3

• Μέγεθος: 40 x 40 x 12.7 mm

• Μέγεθος Οθόνης: 1.1" 27.9 mm Διάμετρος

• Ανάλυση Οθόνης: 218 x 218 pixels

• Τύπος Οθόνης:  Amoled, προαιρετική λειτουργία πάντα ενεργοποιημένη

• Βάρος: Τιτάνιο: 32 g.

• Αυτονομία Μπαταρίας: Λειτουργία smartwatch: έως 10 μέρες/ Λειτουργία GPS με μουσική: έως 7 ώρες/ Λειτουργία GPS χωρίς μουσική: έως 19 ώρες

• Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM

• Μνήμη: 200 ημ. καταγραφής δραστηριοτήτων

   

Γυμναστήριο & Προπόνηση

Ασκήσεις με Κινούμενα Γραφικά Στην Οθόνη: Το ρολόι διαθέτει προεγκατεστημένες, εύκολες για να τις ακολουθήσετε ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για αερόβια άσκηση, ενδυνάμωση, γιόγκα και Pilates και HIIT. Μπορείτε να κατεβάστε ακόμα περισσότερες από την εφαρμογή Garmin Connect.

Προεγκατεστημένες Εφαρμογές Αθλημάτων: Καταγράψτε όλους τους τρόπους που κινήστε με περισσότερες από 25 εφαρμογές για αθλήματα με GPS ή για προπόνηση σε εσωτερικό χώρο -συμπεριλαμβανομένου του περπατήματος, του τρεξίματος, της ποδηλασίας, της κολύμβησης σε πισίνα, του γκολφ κ.α.

Εξελιγμένη Προπόνηση Ενδυνάμωσης: Αυτό το αναλυτικό προφίλ δραστηριότητας δείχνει τα προσωπικά ρεκόρ βάρους και ενδυνάμωσης απευθείας στον καρπό σας με επιπλέον γραφικά που δείχνουν τις μυϊκές ομάδες που δουλέψατε.    

Προπονήσεις HIIT: Χρησιμοποιήστε αυτό το νέο προφίλ δραστηριότητας με διαφορετικά χρονόμετρα για να καταγράψετε τις HIIT προπονήσεις σας που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata  και προσαρμοσμένο στυλ. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαλείμματα άσκησης / ξεκούρασης και πολλά άλλα.

Δημιούργησε Δικές σου Προπονήσεις: Επιλέξτε από τις περισσότερες από 1.400 ασκήσεις για να δημιουργήσετε τις δικές σας προπονήσεις στην εφαρμογή Garmin Connect στο συμβατό σας smartphone. Έπειτα συγχρονίστε τες στο ρολόι.

Garmin Coach: Έχετε έναν προσωπικό προπονητή τρεξίματος στον καρπό σας, δωρεάν, για να σας βοηθήσει να προπονηθείτε για τον επόμενο αγώνα 5 χιλ., 10χιλ., ή Ημιμαραθώνιο. 

Λεπτά Έντασης: Αναβαθμίσαμε την λειτουργία των λεπτών έντασης για να μπορείτε να έχετε καλύτερη πληροφόρηση μέσα στην ημέρα πότε τα κερδίσατε και σε ποια δραστηριότητα. Μπορείτε επίσης να τα δείτε και ως πεδίο δεδομένων στις δραστηριότητες με χρονομέτρηση.

• Χρώμα: Λευκό

    

Παροχές Smartwatch

Ρολόι: Ώρα/Ημερομηνία, Συγχρονισμός Ώρας Με Gps, Αυτόματη Αλλαγή Θερινής Ώρας, Ξυπνητήρι, Χρονόμετρο & Αντίστροφη Μέτρηση, Ώρες Ανατολής/Δύσης Ηλίου

Αισθητήρες: GPS, Glonass, Galileo, Garmin Elevate™ Αισθητήρας Καρδιακών Παλμών Καρπού & Αξελερομερτο, Θερμόμετρο, Παλμικό Οξέμετρο ΟΧ, Πυξίδα, Γυροσκόπιο, Αισθ. Φωτός Περιβάλλον, Παλμικό Οξύμετρο

Καθημερινές Λειτουργίες: Bluetooth, Ant+, Wi-Fi, Connect IQ, Ημερολόγιο, Χειρισμός Μουσικής, Εύρεση τηλεφώνου & ρολογιού, Ζεύξη με GARMIN Connect & Συμβατότητα με iOS/Android, GARMIN Pay

Καταγραφή Δραστηριοτήτων: Μέτρηση Βημάτων, Μπάρα Κίνησης, Αυτόματος Στόχος, Παρακολούθηση Ύπνου, Θερμιδομετρητής, Όροφοι Ανάβασης, Απόσταση, Λεπτά Έντασης, Trueup, Move IQ, Φυσική Κατάσταση, Καταγραφή Στρες

Ασφάλεια & Εντοπισμός: Livetrack, Ανίχνευση Συμβάντος σε Επιλεγμένες Δραστηριότητες & Βοήθεια

   

In the Box

→ Smartwatch Venu 2S

→ Καλώδιο φόρτισης / μεταφοράς δεδομένων

→ Εγχειρίδιο με Οδηγίες Χρήσης

  

→ Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία.



010-02429-13
9000118690_4166
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος
Βάρος
38 g

Μάθε για την GAMRIN

Η Garmin ιδρύθηκε το 1989 και δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο. Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στο χώρο της άθλησης και της ευεξίας. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2