• GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
  • GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch
1260 άτομα το είδαν πρόσφατα

GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch

€199.99€199.99 Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Γίνε μέλος και κέρδισε 1999 πόντους.

Not available
  • Not available

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
This product is available from
This product is sold and shipped exclusively by adidas and the return is made in her warehouses. It is available only for purchase within Greece and it is excluded from all promotions, coupons and purchase via egiftcard. Learn more
The product is available only for online purchase from
Learn more

Δωρεάν Επιστροφές

Δωρεάν Μεταφορικά

GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch

Δεν έχετε ξαναδεί ένα smartwatch τόσο μικρό που να μπορεί να κάνει τόσα πολλά. Με ένα τίναγμα του καρπού σας, ο φακός με τα ιδιαίτερα μοτίβα αποκαλύπτει μια φωτεινή οθόνη αφής, και μόλις τελειώσετε, η οθόνη εξαφανίζεται. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς στατιστικά της υγείας σου και της καθημερινότητας σου. Και όλα αυτά με ευκολη πρόσβαση!

Παρακολούθηση υγείας της Γυναίκας

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Garmin Connect για να καταγράψεις τον έμμηνο κύκλο ή την εγκυμοσύνη. Καταχώρισε συμπτώματα, λάβε συμβουλές άσκησης και διατροφής και ακόμα περισσότερα.

   

Μέτρηση Καρδιακών Παλμών

Το ρολόι λαμβάνει συνεχώς δείγματα της καρδιακής σου συχνότητας και θα σε ειδοποιήσει εάν οι παλμοί σου είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί σε κατάσταση ανάπαυσης αλλά και κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων σου.

  

Παλμικό Οξύμετρο OX

Χρησιμοποιείσαι τον αισθητήρα παλμικού οξυμέτρου για να ελέγξεις μεμονωμένα το επίπεδο κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αλλά και στον ύπνο σου για να δεις πως το σώμα σου απορροφά το οξυγόνο.

     

Καταγραφή Αναπνοής

Παρατήρησε την αναπνοή σου! Δες πως αναπνέεις κατά την διάρκεια της μέρας, στον ύπνο, στις ασκήσεις αναπνοής και στη γιόγκα.

   

Παρακολούθηση Στρες

Ανακάλυψε εάν έχεις μια ήρεμη, ισορροπημένη ή έντονη ημέρα. Ειδοποιήσεις χαλάρωσης είναι διαθέσιμες για να κάνεις μια σύντομη χαλαρωτική άσκηση αναπνοής όταν νιώθεις πίεση.

       

Επιπλέον Λειτουργίες & Πληροφορίες

Body Battery: Κατέγραψε τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού σου κατά τη διάρκεια της ημέρας για να βρεις τις καλύτερες περιόδους για δραστηριότητες και ξεκούραση. 

Καταγραφή Ενυδάτωσης: Κατάγραψε την ημερήσια πρόσληψη υγρών, ως υπενθύμιση για να μένεις ενυδατωμένος. Μπορείς ακόμα να έχεις ένα αυτόματο στόχο για την ενυδάτωση που προσαρμόζεται με το πόσο ιδρώτα χάνεις κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων.

Παρακολούθηση αναπνοής: Δες πως αναπνέεις μέσα στην ημέρα, στον ύπνο και στις ασκήσεις αναπνοής και γιόγκα.

• Ασκήσεις αναπνοής: Όταν θέλεις να χαλαρώσεις ή να εστιάσεις, μπορείς να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα αναπνοής και αυτό το ρολόι θα παρακολουθεί το στρες και την αναπνοή σου για να έχεις καλύτερη κατανόηση για το πως αναπνέεις.

Παρακολούθηση ύπνου: Δες την πλήρη εικόνα του ύπνου σου, με ξεχωριστές ζώνες για τον ελαφρύ τον βαθύ ύπνο και την κατάσταση REM, καθώς και δεδομένα του παλμικού οξυμέτρου και αναπνοής.

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Λάβε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας μόλις αντιστοιχιστεί με ένα συμβατό smartphone. Μπορείς ακόμα και να απαντήσεις με γραπτά μηνύματα εάν διαθέτεις τηλέφωνο Android.

Ημερολόγιο: Όταν γίνει αντιστοίχιση με το συμβατό σου smartphone μπορείς εύκολα να δεις το πρόγραμμα της ημέρας σου, στον τον καρπό σου.

GARMIN CONNECT: Δες τις πληροφορίες της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης όλες σε ένα σημείο. Η εφαρμογή Garmin Connect είναι μια διαδικτυακή κοινότητα όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν, να ανταγωνιστούν και να μοιραστούν τις επιτυχίες τους.

Εφαρμογές αθλημάτων: Αναβαθμίσε τις προπονήσεις σου με προφίλ δραστηριοτήτων για γιόγκα, πιλάτες, αερόβια, ασκήσεις αναπνοής, ενδυνάμωση και περισσότερα.

GPS :Το GPS συνδεδεμένο με το συμβατό σου smartphone σου δίνει ακρίβεια καταγραφής στους περιπάτους, το τρέξιμο ή την ποδηλασία.

Αδιαβροχοποίηση: Αυτό το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κολύμβηση, στο ντους ή στο σπα.

    

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Υλικό Φακού και πλαισίου: Corning® Gorilla® Glass 3 / ανοδειώμενο αλουμίνιο

• Υλικό στο λουράκι: Σιλικόνη

• Μέγεθος: 34.50 x 34.50 x 10.15 mm

• Μέγεθος Οθόνης: 1,00''  0,84'' ( 25,4 x 21,3 mm)

• Ανάλυση Οθόνης: 240 x 201 pixels

• Τύπος Οθόνης: TFT LCD, όχι έγχρωμη οθόνη αφής

• Βάρος:24 gr

• Αυτονομία Μπαταρίας: μέχρι 5 μέρες χωρίς καταγραφή παλμικού οξύμετρου στον ύπνο

• Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM

• Μνήμη: 7 χρονομετρημένες δραστηριότητες / 14 μέρες δεδομένων καταγραφής δραστηριοτήτων

• Συμβατότητα: iPhone / Android

       

Παροχές Smartwatch

Ρολόι: Ώρα/Ημερομηνία, Αυτόματη Αλλαγή Θερινής Ώρας, Ξυπνητήρι, Χρονόμετρο & Αντίστροφη Μέτρηση

Παρακολούθηση υγείας: Καρδιακοι παλμοί, Ρυθμός αναπνοής, Παλμικό οξύμετρο, Φυσική κατάσταση, Παρακολούθηση ενέργειας , Καταγραφή στρες , Υπενθύμιση  χαλάρωσης, Παρακολούθηση ύπνου, Ενυδάτωση Έμμηνος κύκλος

→ Αισθητήρες: Garmin elevate Αισθητήρας Καρδιακών Παλμών Καρπού & Αξελερομερτο, Παλμικό Οξέμετρο, Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος

→ Καθημερινές Λειτουργίες: Bluetooth, Έξυπνες ειδοποιήσεις, Απάντηση σε μήνυμα/απόρριψη κλήσης με μήνυμα, GPS, Ημερολόγιο, Καιρός , Χειρισμός μουσικής, Εύρεση τηλεφώνου, Εύρεση ρολογιού

Καταγραφή Δραστηριοτήτων: Μέτρηση Βημάτων, Μπάρα Κίνησης, Αυτόματος Στόχος,  Θερμιδομετρητής, Απόσταση, Λεπτά Έντασης, Trueup, Move IQ,

Ασφάλεια & Εντοπισμός: Livetrack & Βοήθεια

Αθλητισμός & Προπόνηση: Εξειδικευμένες λειτουργίες προπόνησης, σχεδιασμού & ανάλυσης, Ιστορικό Δραστηριότητας, Εξειδικευμένες λειτουργίες για Τρέξιμο, Ποδηλασία & Κολύμβηση

  

In the Box

→ Lily

→ Καλώδιο φόρτισης

→ Εγχειρίδιο με Οδηγίες Χρήσης



010-02384-11
9000118684_26230

Μάθε για την GAMRIN

Η Garmin ιδρύθηκε το 1989 και δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο. Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στο χώρο της άθλησης και της ευεξίας. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2